En konungs ätt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Tusenårsriket (del 2)
Antal sidor
619
Utgivningsdatum
2021-01-11
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Carla Wiberg
Originaltitel
En konges æt
Dimensioner
180 x 110 x 38 mm
Vikt
338 g
SAB
Hce
ISBN
9789189177680

En konungs ätt

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-01-11
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter sin insats i det blodiga slaget om Fyn, förväntar sig vikingatidens skarpaste bågskytt, Ulv Palnatoke, att han kommer att belönas av kung Gorm och nu äntligen få gården som en gång tillhörde hans galna, men numera döda, farbror.

Men Gorm visar sig ha andra planer och i besvikelsens ögonblick begår Palnatoke - som är ökänt hetlevrad - en stor synd. Han bränner ner sin kusins gård. Det är ett allvarligt brott i ett land och en tid där idén om hämnd är något som genomsyrar folksjälen.

För att rädda Palnatoke från sina släktingar - och sig själv - skickar Gorm iväg honom till Britannien. Med sig får han Gorms söner: Harald Blåtand och Knud Dana-Ast. Dessutom följer Ymer och Torste med på färden. Det är ingen semester och det kommer att dröja många år innan Ulv återvänder.

EN KONUNGS ÄTT är del två i TUSENÅRSRIKET, en spännande och underhållande serie om en tid då danerna - i strävan efter rikedom, skaldernas lovprisning och evig ära - ständigt stred mot varandra och otaliga andra folkslag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En konungs ätt
  2. +
  3. Bastarden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bastarden av Tonny Gulløv (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En konungs ätt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En konungs ätt
    dan Eriksson, 18 juli 2021

    En spännande bok. Klart läsvärd.! Vill däremot gärna vara Frans g Bengtsson,men når inte ända fram, men det kommer INGEN göra under våran livstid!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tonny Gulløv