Ett rum hos Daisy (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (412.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kärlek i Cornwall & Cotswolds (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-01-18
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Lisbeth Andersson
ISBN
9789189177765

Ett rum hos Daisy Ljudbok

(55 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-18

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom allt arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.

När en gammal pojkvän till Daisys vän Tara planerar att fira sitt bröllop på hotellet, blir hon till en början lite orolig och återseendet sätter igång en lång rad av oväntade händelser.

Den irriterande snygge, före detta rugbyspelaren Dev Tyzack envisas med att dyka upp på hotellet och Daisy gör allt för att undvika honom. Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh.
Sedan dyker en ung man vid namn Barney upp. Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett rum hos Daisy. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas
  Caroline, 26 april 2024

  Mycket bra! Älskar historien om faster Maggie på slutet.

 2. Sämst i serien hittills
  -, 5 april 2024

  Absolut underhållande men svårt att förbise den gammalmodiga och konservativa väderingar som genomsyrar hela boken. Där ordet slampa ofta används och kvinnor i stl 40 är feta. Behövde kolla flera gånger när boken var skriven, hade gissat på 1992.

 3. Omodern och skev kvinnobild
  -, 1 november 2023

  Skev kvinnobild när fokus ligger på att omnämna karaktärer som slampa och nedvärderande uttryck om att ha större klädstorlek än 36. Stängde faktiskt av efter halva boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jill Mansell