Reliken ? Stjärnornas budbärare (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Håkan Mattsson
Utgivningsdatum
2020-05-29
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189191228

Reliken ? Stjärnornas budbärare Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-29

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Om Martin tror att sommarjobbet i Vela kyrka kommer att bli långtråkigt misstar han sig. Han sköter sitt jobb men finner en rad föremål som är mycket äldre än kyrkan själv. Samtidigt får han en krypande känsla av att vara iakttagen. Martin upptäcker en hemlig relikgömma, och omedveten om faran börjar han nysta i mysteriet. Med sanningen inom räckhåll inser han dock, att det som började som ett nyfiket sökande, har utvecklats till en desperat jakt där ett misslyckande innebär döden.

Från de mörka gravvalven under Vela kyrka, via Roms djupaste katakomber och vidare ut över de snöklädda Alperna fortsätter jakten, men tiden är på väg att rinna ut.

Vad är det för hemlighet som bevarats så länge och som människor ljugit, krigat och dött för under femhundra år?

Hur kan en spansk 1500-talsprästs ödesdigra beslut slunga iväg en artonårig sommarjobbare på en vildsint jakt över fyrahundra år senare?

Och den svåraste frågan av dem alla: är mänskligheten redo för Den Stora Sanningen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Reliken ? Stjärnornas budbärare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En olidligt spännande bok
    Kim M. Kimselius, 15 maj 2021

    En härlig överraskning blev det när jag läste Håkan Mattssons bok. Författaren har förmågan att fånga läsaren direkt och sedan använda sig av cliffhangers för att hålla läsaren kvar. Mycket bra skrivet!

    Jag tyckte om karaktären Martin, en ung man som ska sommarjobba i Vela kyrka. Ett långtråkigt jobb tror han, men det visar sig vara något helt annat. Han bestämmer sig nämligen för att utforska kyrkan och städa minsta skrymsle och vrå. Då upptäcker han en rad märkliga föremål som är ä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Mattsson