Clarys krig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Clary-sviten (del 2)
Utgivningsdatum
2020-12-07
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189191587

Clarys krig E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-12-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Clary väcks av ett åskväder samtidigt som Andra världskriget bryter ut i Europa. Bruksorten lyssnar till statsministerns medborgartal och rustar för oår. Kriget mot maken Bruno fortsätter. Han lovar mycket, men kan han hålla löftena? Tillvaron förmörkas av hot, ändå glimtar ljus fram. Ödesdigra val tvingar Clary till flera strider. Styrkan i henne växer och de mål hon har uppsatt för sin yrkeskarriär närmar sig.

I Clarys krig avlöser vardag och passion varandra. Ambivalensen kvarstår då nya erfarenheter smälter samman med tidigare upplevelser. Kan Clary vinna det hon eftersträvar?

Marianne E Gunves nya roman Clarys krig är en fristående fortsättning på Fina flickor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Clarys krig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Clarys krig
  Myra Lehmann (Skövde), 8 januari 2021

  Clarys krig är en spännande men även fristående uppföljare till Fina flickor.
  Det märks tydligt att Marianne E Gunve har forskat väldigt mycket för att garantera att allt i boken är tidsenligt och lyser dåtidens strider för jämställdhet i såväl äktenskap som i samhället.
  Ser redan med spänning fram emot nästa del i Clarys liv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marianne E Gunve

 • Fina flickor

  Marianne E Gunve

  Marianne E. Gunve presenterar, i sin debut med den tvetydiga titeln "Fina flickor", ett ambivalent kvinnoporträtt med närhet och nerv. Vi möter en debutant med ett blommigt språk på mörk botten. Ämnet är klassiskt, vi får följa en ung kv...

 • Ärans pris

  Marianne E Gunve

  Ärans pris är Marianne E. Gunves tredje roman om Clary och Bruno i den lilla svenska bruksorten. Tidigare har vi fått följa det unga paret i mellan-krigstid och krigstid. Den här gången är andra världskriget slut och för Brunos del betyder det att...