Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
PetaHertz-trilogin (del 3)
Antal sidor
508
Utgivningsdatum
2024-03-21
Förlag
Hoi Publishing AB
Dimensioner
210 x 133 x 30 mm
Vikt
592 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189199026

Tvåhundra år förgäves

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2024-03-21
189
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1962 och Deutschwelt omfattar alla världens kontinenter. En ny vetenskapsbaserad världsordning har införts. Med hjälp av petahertz-teknologin och sin mäktiga säkerhetspolis Zelt styr dr Künckel världen med järnhand.

Han är alltmer frånvarande och desillusionerad, vilket dr Jahnke utnyttjar för att stärka sin makt. Med hjälp av Zelts chef Gabriel planerar han att i grunden förändra mänskligheten genom en så kallad intelligent evolution.

Nicholas White lyckas fly från fängelset och ansluter till Amir Shirazi. Vad Amir inte vet är att White bär på en fruktansvärd hemlighet som kan kosta dem båda livet. De upptäcker snart att den pågående viruspandemin bara är en skenmanöver för ett experiment som kommer att få alla tidigare brott mot mänskligheten att blekna i jämförelse. Det måste stoppas. Hjälp kommer från oväntat håll, men till ett mycket högt pris.

Tvåhundra år förgäves är den avslutande delen i Petahertz-trilogin.

Detta är en maffig avslutning på trilogin som väl beskriver en skrämmande dystopi efter en tysk seger i andra världskriget.Maktspelet och intrigerna är välskrivna, och man sitter med andan i halsen hela vägen igenom - vad annat kan man göra när hela världen står på spel?BTJ-häftet nr 5, 2024. Lektör Frida Jönsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tvåhundra år förgäves
  2. +
  3. Uppdrag Hail Mary : ensam i rymden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppdrag Hail Mary : ensam i rymden av Andy Weir (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tvåhundra år förgäves. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen är 3:an här!
    Johan Ekman, 29 maj 2024

    Äntligen är 3:an här, och vilket avslut på denna rafflande thriller! I dessa böcker har tidsrese-temat utnyttjats suveränt. Och det är bla utgången av andra världskriget som det mixtras med. Man behöver inte vara tech/fysik-nörd för att hänga med, - Orest lotsar en igenom berättelsen med fast hand. En bladvändare man till varje pris vill följa med till slutet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Orest Lastow