Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2022-01-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 170 x 11 mm
Vikt
439 g
SAB
Vgaa
ISBN
9789189199194
Harmony : må bra i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, träning, kost (häftad)

Harmony : må bra i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, träning, kost

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2022-01-21
229
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Välkommen till den lite äldre versionen av dig själv!

"Plötsligt står du där, och förstår inte vad som händer: viktförändringar, humörsvängningar, nedstämdhet, sömnrubbningar, ledvärk, sämre träningsresultat ..."

Harmony - må bra i och efter klimakteriet ger inspiration till hur du kan möta de förändringar som sker i samband med klimakteriet. Mycket beror på hormoner, men även på annat som hör till denna livsfas där det naturliga åldrandet också spelar roll. För att må bra och hitta balans behövs ibland livsstilsförändringar.

Christina Sundequist är certifierad funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach och personlig tränare. Hon har utarbetat Harmony - en modell för bättre hälsa. Modellen utgår från ett helhetstänk där träning, kost, vardagsmotion, arbetsliv, vila, mental inställning och yoga balanserar hormonella och andra förändringar. Med fokus på kvinnan mitt i livet.

I boken varvas fakta om hormoner och hälsa med konkreta tips om hur du tränar, väljer bra mat, undviker stress, hittar balans i vardagen samt hur du sätter mål och förändrar vanor. Boken avslutas med en samling lättlagade, nyttiga och goda Harmony-recept.

"Min önskan är att du får fler insikter som kan användas för att möta den lite äldre versionen av dig själv. Vi har förhoppningsvis många fina år framför oss när fasen runt klimakteriet passerat. Med Harmony-modellen får du en bra bas som kan hjälpa dig till bättre hälsa nu och livet ut."

Christina Sundequist är i grunden civilekonom och driver sedan många år tillbaka eget konsultbolag. Som certifierad funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach och personlig tränare arbetar hon med kvinnor mitt i livet och håller dessutom föreläsningar relaterade till den målgruppen. Det funktionsmedicinska tänket ligger till grund för hennes sätt att se till helheten för att förstå bakomliggande orsaker till hur man mår.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Harmony : må bra i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, träning, kost
 2. +
 3. Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet -... av Christina Sundequist (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Harmony : må bra i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, träning, kost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Full med tips och idéer!
  Boktanten, 31 juli 2022

  Vad är hälsa för dig? Säkerligen inte samma som för mig. Men en sak är säker, hälsa är så mycket mer än bara kost och motion. Det är även relationer, tankar och omgivning, både på jobb och privat, och inte minst vila och sömn.

  Alla dessa ämnen berörs i "Harmony - må bra i och efter klimakteriet", en bok som gav mig många aha-upplevelser och funderingar över vad som komma skall. Jag fyllde 50 i somras och har (peppar, peppar) inte upplevt några större förändringar mer än att det är sv... Läs hela recensionen

 2. Härlig och givande bok
  @bettan_bokprataren (Örebro), 13 februari 2022

  En bok jag verkligen tycker mycket om. Den ger många aha upplevelser och en hel del jasså är det på det sättet. Jag uppskattar alla fina recept som är enkla att tillaga och även alla bra träningsförlag som faktiskt även jag som har diverse åkommor klarar av att utföra.

  En överskådlig och lättläst bok som jag rekomenderar. En bok som ska ligga framme så man inte glömmer bort att läsa alla bra tips ... i fall man glömmer...

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christina Sundequist