Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-21
Förlag
Hoi Publishing AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
326 g
SAB
Hc
ISBN
9789189199224

Arvet efter Hilda

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-10-21
182
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Emily går igenom sina föräldrars dödsbo i Melbourne finner hon en mystisk gömma med papper. Där hittar hon bland annat en dödsannons för en Hilda Andersson. På annat håll i Stockholm hittas samma dödsannons i Thereses livlösa mammas hand efter ett självmordsförsök. Samtidigt i det lilla samhället Grangärde i Dalarna försöker Moa reda ut vad hon ska göra med sin bortgångna mormors hus.

När både Emily och Therese beslutar sig för att åka till Grangärde för att ta reda på mer om sin familjs förflutna träffar de inte bara sin kusin Moa, utan upptäcker att det finns fler lik i garderoben än de hade förväntat sig. Kusinerna börjar gräva efter svar i sin familjs förflutna, men kommer de att tycka om det de finner? Eller kommer de att ångra att de ens började leta?

Arvet efter Hilda är en spännande familjesaga, men är också en må bra-bok med otäcka inslag uppbundna i Grangärdes mysterium och de mörka hemligheter som kretsar kring Hildas familj.

Elin Eldestrand är född och uppvuxen i Grangärde, utanför Ludvika, men bor nu i Stockholm. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska vid högskolan i Gävle. Tidigare har hon bland annat arbetat som tidningsreporter. 2016 debuterade hon med En framtida hemmafrus bekännelser, första delen i en trilogi. 2017 utkom hon med feelgoodromanen Om sannningen ska fram.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arvet efter Hilda
  2. +
  3. Om sanningen ska fram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om sanningen ska fram av Elin Eldestrand (pocket).

Köp båda 2 för 261 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arvet efter Hilda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och lättläst!

    Hmm, jag har lite kluvna känslor till denna. Ibland var jag helt uppslukad av den och ibland tyckte jag att den var lite rörig. Jag ska försöka förklara hur jag menar.

    "Arvet efter Hilda" är en generationsroman, en romanform som jag gillar mycket. Handlingen utspelar sig mestadels under 2021 men med tillbakablickar till 1976 då något hände med Hilda och hennes tre döttrar. Varje kapitel inleds med namnet på den person det handlar om, vilket är jättebra. Men jag kan inte för mitt liv ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elin Eldestrand