Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-01-21
Förlag
Hoi Publishing AB
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
203 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189199569

När man håller andan : en berättelse om sorg och skuld

Häftad,  Svenska, 2024-01-21
189
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En dag går Karins sambo ut genom dörren och återvänder aldrig. En ofattbar olycka tar hans liv. Ensam kvar blir Karin med deras lilla son.
Trettio år senare bearbetar hon fortfarande det som hände och skulden genom samtal med den döda. Hon ser tillbaka på den chockartade sorgen, på svärföräldrarnas reaktion och på dem som tyckte att livet måste levas vidare. Då och nu vävs samman, skulden och sorgen löper som en röd tråd genom alla åren som har passerat. Hur säger man egentligen förlåt till någon som har dött? Finns det ett slut på sorgen?

Anna-Karin Kasks När man håller andan - En berättelse om sorg och skuld är en stark berättelse om hur livet plötsligt kan vända. Anna-Karin förlorade själv sin sambo i unga år och boken är en uppgörelse med den saknad, sorg och skuld som följde

Anna-Karin Kask föddes i Tierp men bor idag utanför Umeå. Hon arbetar som dramapedagog på Kulturskola, och frilansar bland annat med musik - och berättarföreställningar. År 2019 debuterade hon med boken Härskartekniker: Sagor för vuxna (2019).

Anna-Karin Kask bor i Umeå och är handledare och dramapedagog. Det här är hennes första skönlitterära bok, vilken bygger på hennes egen historia. [...] Boken börjar lite trevande, men så småningom dras läsaren in i den ändlösa sorgen, den som Karins omgivning tröttnar på och som hon själv så småningom försöker slå bort i en ny tillvaro som "partypingla". [...] Det är skönt att landa i en text där det är tillåtet att dröja kvar i en svår känsla, även om också Karin vet att det inte är hälsosamt vare sig för henne eller sonen. Livet händer. Ibland tar det tid att läka.
BTJ-häftet nr 5, 2024. Lektör Eva Pettersson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När man håller andan : en berättelse om sorg och skuld
  2. +
  3. Tranorna flyger söderut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tranorna flyger söderut av Lisa Ridzén (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna-Karin Kask