Det dolda arvet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rodinia (del 1)
Antal sidor
504
Utgivningsdatum
2020-11-25
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 29 mm
Vikt
729 g
SAB
Hc
ISBN
9789189201798
Det dolda arvet (häftad)

Det dolda arvet

Häftad,  Svenska, 2020-11-25
339
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Quara lever ett stillsamt liv i staden Vorna. Hon har växt upp med sagorna om vilourerna och deras magi. Men hon har aldrig trott att de är sanna. När hennes bror Quinn hittar en av den gamla tidens amuletter börjar släktens hemligheter att avslöjas. Samtidigt vaknar en uråldrig ondska till liv och Vornas framtid hotas. Snart står det klart för Quara och hennes syskon att de måste utforska sitt dolda arv för att rädda sitt hem.

Det dolda arvet är en skildring om ont mot gott men också en berättelse om självrannsakan. Boken är den första delen i fantasytrilogin Rodinia.

Det här är Print on Demand-utgåvan.

EVA KIANI, född 1981, växte upp som yngst av tre syskon på en bondgård utanför Varberg. Hon lärde sig att läsa och skriva när hon var fem år och har älskat böcker sedan dess. Författardrömmen uppstod redan i grundskolan. Vid ett besök på skolbiblioteket lovade hon sig själv att hennes namn en dag skulle finnas på en bokrygg. Eva är, som hon beskriver det, "beroende av att få uttrycka sig och känna sig hörd".
Det var när hon studerade juridik vid Uppsala universitet som hon började skriva på det som kom att bli Det dolda arvet. Eva är fortfarande bosatt i Uppsala tillsammans med sin make och tre barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det dolda arvet
 2. +
 3. Det ärrade arvet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det ärrade arvet av Eva Kiani (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Kiani

 • Det ärrade arvet

  Eva Kiani

  Syskonen Quara, Quinn och Quarx har funnit sina krafter. För att kunna stoppa Sefides från att ta sig ut från sitt fängelse och åter sprida skräck över landet måste de få tag på de sista amuletterna. I Port Salis dyker det upp tecken på att Sefide...

 • Det avgörande arvet

  Eva Kiani

  På fastlandet samlar Heddan en armé för att kräva sin rätt från invånarna på Rodinia efter att blodsavtalet brutits. Men det största hotet, som förberett sin återkomst i skuggan av Sefides, finns redan på ön och betydligt närmare än Vornas invånar...