Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2010-11-16
Upplaga
1
Förlag
Aktiespararna Kunskap
Dimensioner
199 x 130 x 17 mm
Vikt
340 g
SAB
Qbccc
ISBN
9789189212367

Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2010-11-16
197
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Lär dig vad de stora mästarna har gemensamt. Hur de arbetar, lever, tänker och investerar. Välkommen att stifta bekantskap med några av de största placerarna genom tiderna. Jonas Bernhardsson guidar dig bland sjutton utvalda, starka personligheter och deras investeringsstilar. Du får i boken träffa kända och okända börsprofiler som under en lång tid utmärkt sig på börsen antingen genom att de har lyckats exceptionellt bra eller också misslyckats kapitalt. Finns det några gemensamma drag mellan dessa så olika investerare? Vad skiljer deras placeringsstrategier åt? Vi har alla mycket att lära av dem som har lyckats före oss och misslyckats. Boken är en unik sammanfattning av de tankar, värderingar och principer som vägleder världens bästa investerare. Warren Buffett brukar säga att han är »85 procent Graham och 15 procent Fisher«. Ta reda på vem som är din förebild!

Jonas Bernhardsson är civilekonom och arbetar med chefsutbildningar i affärsekonomi, både i Sverige och internationellt. Han är en mycket populär och uppskattad föreläsare. Han skriver regelbundet i tidningen Aktiespararen och har gett ut ett flertal böcker om ekonomi och aktieinvesteringar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det handlar om personlighet, inte strategi.
    Erik L, 15 februari 2017

    Boken gör det klart och tydligt hur en investerares personlighet avgör huruvida man blir framgångsrik på börsen eller inte. En fantastisk bok som alla aktiehandlare borde läsa!

  2. mästerlig bok om mästarna

    Denna bok fick min man som present av mig och han tyckte den var mycket bra du skulle ha köpt två sa han det är ett mycket bra betyg Själv har jag inte läst den ännu eftersom min man håller i den hårt för tillfället alltså.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jonas Bernhardsson