Framgångsrik Aktiehandel - 10 vinnande strategier (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2011-11-21
Upplaga
1
Förlag
Aktiespararna Kunskap
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
332.6322,Qaeca
ISBN
9789189212435

Framgångsrik Aktiehandel - 10 vinnande strategier

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-11-21
217
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vill du förhöja sannolikheten för att kunna göra bättre aktieaffärer? Denna bok presenterar 10 vinnande strategier för både kortsiktiga och långsiktiga placerare med regler från köp till sälj som både proffs och nybörjare bör känna till.

Vi lever i en föränderlig värld med allt snabbare kast uppåt och nedåt på de finansiella marknaderna, vilket gör det svårt att förutspå vad som kommer ske. Författarna till den här boken menar dock att man inte behöver känna till någonting om framtiden för att bli en framgångsrik aktiehandlare. Detta märkliga påstående kommer du att förstå efter att ha läst boken.

Dagens aktiehandlare behöver komma till insikt om att det inte alltid är självklart att aktieplaceringar ska vara på lång sikt. De behöver strategier som är anpassade till de trender som råder.

Detta är Johnny Torssells och Peters Nilssons sjätte bok. De har tidigare skrivit böckerna: "Boken om teknisk analys", "Boken om trading", "Tradinghandboken", "Bli börsproffs på ett par timmar - 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer" och "Edge - Lyft din aktiehandel till en ny nivå".

Peter Nilsson har 15 års erfarenhet från många olika positioner i finansbranschen. Peter sysslar med privat aktiehandel sedan ett par år tillbaka.

Johnny Torssell är en av Sveriges mest kända tekniska analytiker. Han jobbar på Carnegie Privatbank och har varit i finansbranschen i 25 år.

Johan Hellström är mest känd från olika chefspositioner inom IT- och Telekombranschen och arbetar med trading sedan flera år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Framgångsrik Aktiehandel - 10 vinnande strategier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt bra. Tydliga och konkreta exempel.
    Martin Dahlin, 2 april 2019

    Grymt bra bok. Alla strategier är tydliga, konkreta och förklarade väl och alla strategier har en robust mängd data bakom sig. Boken är lämpligast för personer som lämnat nybörjarskapet bakom sig.

  2. En bok som väl beskriver det den tar upp men som har...
    Jacob, 6 oktober 2013

    En bok som väl beskriver det den tar upp men som har ett ganska snävt perspektiv på affärer och aktier. Svårighetsgraden var lagom för mig som gör cirka 50 akitieaffärer om året.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna