Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (222.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Josephine Selander
Utgivningsdatum
2020-06-05
Förlag
Roos & Tegnér
ISBN
9789189215108

Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-05

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vad gör du när livet skaver? När jobbiga känslor tar överhanden? Eller när du undrar vad som är meningen med allt? Filosofi som terapi ger dig en lång rad praktiska verktyg för att bättre kunna ta dig an livets med- och motgångar. Boken är ett smörgåsbord av olika förhållningssätt, tankar och övningar. De bygger på en unik kombination av tidlösa filosofiska livsstrategier och moderna kognitiva beteendeterapier.

Josephine Selander är idéhistoriker men har också grundat Nordiska Yogainstitutet där hon utbildar yogalärare. Hon har tidigare skrivit flera böcker, bl.a. Dynamisk Yoga, Yoga för dig och Yoga & ACT samt hållit i över 60 yoga-program på TV4. Gustav Jonsson är legitimerad psykolog med inriktning mot KBT.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    -, 1 april 2023

    Innehåller mycket tänkvärt och stor bredd på det filosofiska innehållet. Bra inläsning.

  2. Stimulerande!
    -, 7 juli 2021

    Det är alltid stimulerande att få olika livsåskådningar och olika perspektiv på olika situationer. Den här boken ger det och dessutom bjuds det på konkreta övningar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna