Magiska Bohuslän : +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2021-04-22
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Bergström, Lina (form) / W Thorbjörnsson, Anna (foto) / T Wramén, Marko (foto)
Dimensioner
207 x 175 x 18 mm
Vikt
383 g
SAB
Ncbk
ISBN
9789189215276

Magiska Bohuslän : +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-04-22
218
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Upptäck Bohusläns magiska värld utan egen båt!

Bohusläns skärgård är kanske Sveriges vackraste och mest unika miljö. De mjukt rundade granitklipporna, ibland till och med skiftande i rosa. De tusentals öarna tryfferade med gulliga fiskelägen. Det friska havet med salta bad och Sveriges bästa snorkling. Och så förstås fisk och skaldjur i världsklass!

Länge har denna fantastiska övärld varit förborgad båtfolket. Men inte längre. Här berättar resejournalisterna Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson hur även vi utan båt kan uppleva Bohusläns skärgård. Med över 250 tips och inspirerande bilder guidar de dig till de vackraste platserna, de finaste badplatserna, den bästa snorklingen, till barer, fik, restauranger och unika boenden.

Dessutom innehåller boken massor av praktisk information om hur du kan ta dig ut i skärgården med hjälp av bil, bussar och färjor, även till några av de mest isolerade och exotiska öarna längst ut i havsbandet.

Resejournalisterna och författarna MARKO T WRAMÉN och ANNA W THORBJÖRNSSON har skrivit mer än tio böcker tillsammans, bl.a. Med tåg genom Europa, Historiska Berlin, Tåg och mat i Italien och Bästa badutflykterna i Skåne och Halland. Anna är född och uppväxt på västkusten och Marko har seglat och dykt sig fram genom Bohuslän under många somrar. Han var till och med kapten på en undervattenssafaribåt i Smögen en sommar!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magiska Bohuslän : +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg
  2. +
  3. M Vägatlas Sverige 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt M Vägatlas Sverige 2024 (häftad).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Magiska Bohuslän : +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Köp den inte!
    ASA, 12 augusti 2021

    Precis som boken om Skåne och Halland av samma författare består den här boken bara av allmängods, de mest kända och vanligaste platserna. Inget ovanligt, inget mindre känt, inget nytt att upptäcka. Allt finns tillgängligt på vilken informationssida som helst online, eller bara genom att följa vägskyltning. Ger ett alltigenom nyvaket intryck där författarna stolt presenterar allmängods som nyfunnet. Noggrannare research, samtal med lokalbefolkning hade kunnat ge ett innehåll av det slag som u... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna