Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
180 x 110 x 14 mm
Vikt
120 g
SAB
Do
ISBN
9789189215498

Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv

Pocket,  Svenska, 2021-05-20
59
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varför gör vi som vi gör? Vad styr ditt och andras beteende?

Svaret är tre drivkrafter. Dessa har mejslats fram av evolutionen under miljoner år och hjälpt Homo sapiens att överleva: strävan efter trygga relationer, status och ny kunskap.

Här får du veta hur våra dolda drivkrafter styr våra behov, reaktioner och handlingar. Men också hur fel det kan bli i krocken mellan dessa urkrafter och vår moderna livsmiljö.

Dina dolda drivkrafter är inte en bok om hur du borde vara, utan om hur du i grunden är. Den hjälper dig att bättre förstå dig själv och andra, och du får en helt ny verktygslåda med konkreta råd för att kunna navigera mer rätt i din vardag. För att ta kontroll och få bättre relationer, mer framgång och ett lyckligare liv.

ANGELA AHOLA är doktor i psykologi, föreläsare och författare. Hon har blivit rankad som en av Sveriges populäraste föreläsare och bland hennes kunder märks Spotify, H&M, Samsung, Manpower, Bonnier och Sveriges Riksdag. Angela har agerat sakkunnig i rätten, suttit som expert i tv-soffor och tidigare gett ut Konsten att göra intryck (2016) och 100 Dejter (2021). Dina dolda drivkrafter, som är Angelas andra bok, är även utgiven i bl.a. Ryssland, Kina, Korea, Taiwan, Ukraina och Litauen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »