Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
180 x 110 x 19 mm
Vikt
152 g
SAB
Do
ISBN
9789189215511
Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen (pocket)

Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen

Pocket Svenska, 2021-05-20
69
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
42 tips som stärker relationen

En djup, trygg och innerlig kärleksrelation är nog vad de flesta önskar mest i livet. Men hur mycket är vi redo att arbeta för att våra relationer verkligen ska bli sådana? Livet är stökigt och fullt av friktion, frustration och konflikter, och det kommer en relation också att kantas av. Då kan det vara en tröst att veta att man mitt i det stökiga kan hitta något större, något mer kärleksfullt och passionerat som håller när relationen utsätts för påfrestningar. Detta skapar man tillsammans genom att välja närhet, intimitet, passion, lust, åtrå, sårbarhet och kommunikation.

Avsikten med boken är inte att ge enkla svar på hur man lever i lycklig tvåsamhet. De 42 tipsen är verktyg för att underhålla och fördjupa en relation, vägar för att prova nya beteenden samt tankeväckare då man är på väg in i destruktiva mönster.

PHILIP BÄCKMO är beteendevetare och legitimerad psykoterapeut, och verksam i privat mottagning där han arbetar med både parterapi och individuell terapi. Philips första bok, Själen är ett verb, utkom 2018 och fick ett varmt mottagande. Denna pocket gavs ursprungligen ut under titeln Kärleken väntar: 42 tips för att stärka er kärleksrelation (2020).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen
  2. +
  3. Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge

De som köpt den här boken har ofta också köpt Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge av Klara Doktorow, Veronika Palm (inbunden).

Köp båda 2 för 245 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Philip Bäckmo