Handbok i möblering (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Edholm Ullenius (form)
Dimensioner
253 x 200 x 35 mm
Vikt
1238 g
SAB
Qcba
ISBN
9789189215634

Handbok i möblering

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-14
289
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Perfekt att använda som handbok vid en mängd tillfällen; vid möblering, vid inköp, vid bygge av egna hem, vid renovering av bostäder osv. Betyg: 5/5. Briljant« Bibliotekstjänst

Efter succén med storsäljande Handbok i inredning och styling är inredaren Frida Ramstedt tillbaka med en ny bok som lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem. Den perfekta presenten till den inredningsintresserade!

Handbok i möblering hjälper dig att fatta bättre beslut om ditt hem:

Förstå skillnaden mellan olika material
Lär dig läsa möblernas form och funktion
Förstå varför vissa möbler passar just ditt hem och varför
Undvik dyra felköp och andra fallgropar

Vad är egentligen viktigt att tänka på när man köper möbler, eller ska möblera? Vilka detaljer är möbelformgivarna och möbeltillverkarna själva extra uppmärksamma på? Vad skiljer bra kvalitet från dålig och vilka vanliga reklamationer ska man se upp för om man vill undvika dyra felköp? Den här boken innehåller möbelkunskap som alla bör känna till, oavsett inredningsstil. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka möbler som passar just dig och ditt hem oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har.

Handbok i möblering, som hittills har översatts till 16 språk, är ett perfekt komplement till Frida Ramstedts internationella bästsäljare Handbok i inredning och styling (som har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar).

Röster om boken:

»Författaren har gjort ett fantastiskt arbete för att kartlägga möbleringens möjligheter in i minsta detalj och Handbok i möblering är perfekt att använda som handbok vid en mängd tillfällen; vid möblering, vid inköp, vid bygge av egna hem, vid renovering av bostäder osv. Betyg: 5/5. Briljant« Bibliotekstjänst

»Det är uppfriskande, intressant och lärorikt: en måste-bok för den som har det minsta intresse för heminredning. I kapitel om stolar, bord, soffor, förvaringsmöbler, men också om material och en intressant tidslinje, ger Ramstedt handfasta råd, varnar för vanliga anledningar till felköp och delar med sig av en himla massa bra kunskap om möbler. Det kan verka så självklart att möbler i grunden har en funktion, men när jag läser boken inser jag hur orimligt nyskapade den här boken är. De allra flesta fokuserar ju faktiskt mer på hur möbler ser ut på bild än hur de faktiskt fungerar i ett verkligt hem och för just den person som tänkt använda dem. Betyg 5/5.« Bokblomma

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok i möblering
 2. +
 3. Handbok i inredning och styling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i inredning och styling av Frida Ramstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 576 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Handbok i möblering. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd!
  Tuffli, 9 februari 2023

  Bra inspiration, konkret och lätt att förstå. Tydliga och användbara riktlinjer som fungerar i verkligheten, i ett vanligt hem. Inte massa fluff.

 2. Väldigt användbar
  Sarah, 9 februari 2023

  En väldigt bra och användbar uppföljare till den första boken. Jag läser och bläddrar i dessa böcker nästan varje dag! :)

 3. Handboken att återkomma till
  Sara, 9 februari 2023

  Väldigt proffsig och väl sammanfattat av tänket kring möbler, mått, material och att inreda för kroppen och sinnena. Det är en handbok att återkomma till igen och igen.

 4. Tidlös klassiker
  Emma, 10 december 2022

  Fantastisk bok, sprängfylld av tips, handfasta råd och klokskap om hur man möblerar ett hem och vad man behöver tänka på för att hemmet faktiskt sedan ska fungera praktiskt.

  Precis som i den första boken i författarens serie av handböcker, genomsyrar hennes eget intresse och kunskap större delen av texten och hon delar generöst med sig av fakta kombinerat med det hon har lärt sig under sin mångåriga karriär i inredningsbranschen.

  Förutom innehållet är boken även en estetisk ... Läs hela recensionen

 5. Läsvärd
  Daniel, 10 december 2022

  Läsvärd bok om hur man tänker långsiktigt när man möblerar ett hem. Köpt i present till min fru som älskade boken.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Frida Ramstedt