Handbok i möblering (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Edholm Ullenius (form)
Dimensioner
253 x 200 x 35 mm
Vikt
1238 g
SAB
Qcba
ISBN
9789189215634
Handbok i möblering (inbunden)

Handbok i möblering

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-11-14
279
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den svenska succén Handbok i inredning och styling har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar. Nu är inredaren Frida Ramstedt tillbaka med Handbok i möblering, som lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem. Hon tar avstamp i en kunskap som vi en gång hade om möblers funktion och hållbarhet men som har glömts bort i jakten på tillfälliga trender och billiga priser.

Idag vet vi mer om vilka stolar vi tycker är snygga, än vilka vi tycker är sköna. Ibland behöver man till och med dubbelkolla om drömstolen ens går att sitta på?

Vad är egentligen viktigt att titta efter när man utvärderar en möbel och jämför den med andra alternativ för att kunna fatta ett genomtänkt beslut? Vad skiljer bra kvalitet från dålig? Vilka detaljer är formgivarna och tillverkarna själva extra uppmärksamma på och vad är de vanligaste reklamationerna man bör se upp för om man vill undvika dyra felköp?

Handbok i möblering innehåller värdefull kunskap om de vanligaste möbeltyperna. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka modeller som passar just din kropp och ditt hem - oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har.

Handbok i möblering är en fristående uppföljare och ett perfekt komplement till Frida Ramstedts internationella bästsäljare Handbok i inredning och styling som har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar.

Frida Ramstedt är grundare av Trendenser, en av Nordens första och största bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren och är en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

Röster om boken:

»Författaren har gjort ett fantastiskt arbete för att kartlägga möbleringens möjligheter in i minsta detalj och Handbok i möblering är perfekt att använda som handbok vid en mängd tillfällen; vid möblering, vid inköp, vid bygge av egna hem, vid renovering av bostäder osv. Betyg: 5/5.« Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok i möblering
 2. +
 3. Handbok i inredning och styling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i inredning och styling av Frida Ramstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Handbok i möblering. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tidlös klassiker
  Emma, 10 december 2022

  Fantastisk bok, sprängfylld av tips, handfasta råd och klokskap om hur man möblerar ett hem och vad man behöver tänka på för att hemmet faktiskt sedan ska fungera praktiskt.

  Precis som i den första boken i författarens serie av handböcker, genomsyrar hennes eget intresse och kunskap större delen av texten och hon delar generöst med sig av fakta kombinerat med det hon har lärt sig under sin mångåriga karriär i inredningsbranschen.

  Förutom innehållet är boken även en estetisk ... Läs hela recensionen

 2. Läsvärd
  Daniel, 10 december 2022

  Läsvärd bok om hur man tänker långsiktigt när man möblerar ett hem. Köpt i present till min fru som älskade boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Ramstedt