Konsten att ha en god relation till sig själv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2021-12-20
Förlag
Polaris Fakta
Dimensioner
180 x 110 x 19 mm
Vikt
168 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189215757

Konsten att ha en god relation till sig själv

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-12-20
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad vill du med ditt liv? Vad är verkligen meningsfullt? Hur kan du utforma ditt liv så att du ångrar så lite som möjligt?

I den här boken ställer Philip Bäckmo de stora existentiella frågorna om hur vi ska leva för att leva väl. Genom att omväxlande prata med stora tänkare som Nietzsche, Russell och Camus, och göra nedslag i sin egen vardag och möten med klienter i psykoterapi, beskriver Philip Bäckmo hur du kan förbättra och fördjupa din relation till dig själv genom att fokusera på bokens fyra huvudområden: självkännedom, självomsorg, lojalitet med dig själv och kontakt med ditt inre djup.

Om du, som i det klassiska tankeexperimentet, skulle tvingas leva ditt liv flera gånger utan att kunna ändra något, skulle du då lägga så mycket tid på den där halvtaskiga tv-serien? Skulle du fortsätta på jobbet som du tänkt lämna så länge? Philip Bäckmo lyfter existentiella övningar som denna för att skärpa vår syn på livet som det är, och sätta det i ett nytt ljus.

PHILIP BÄCKMO är beteendevetare och legitimerad psykoterapeut, och verksam i privat mottagning där han arbetar med både parterapi och individuell terapi. Denna pocket gavs ursprungligen ut under titeln Själen är ett verb (2018). Av Philip Bäckmo finns i pocket även Konsten att hålla kärleken vid liv: 42 tips som stärker relationen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att ha en god relation till sig själv
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att ha en god relation till sig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tankeväckande
    HelenaS, 30 juni 2022

    Boken är så bra! Väcker tankar om livet och hur du vill ha det i ditt liv, vad som egentligen är meningsfullt. Vad som är viktigt för dig och hur du kan välja att agera eller förhålla dig till olika företeelser.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Philip Bäckmo