Mannen som sprängde bort ansiktet, Konstnären (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-07-15
Förlag
Bookea
ISBN
9789189223530
Mannen som sprängde bort ansiktet, Konstnären (e-bok)

Mannen som sprängde bort ansiktet, Konstnären E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-07-15

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Per Lund har minskat det intensiva engagemanget i sina tre affärsområden. Målet är att låta medarbetarna sköta det operativa arbetet i danska PLF, franska KPP och i den svenska världsomfattande verksamheten. Per planerar att hålla sin insats i affärsvärlden på det strategiska planet.
Konstnärskapet tar alltmer av hans tid och han utvecklar snabbt sin teknik och sina idéer. Konstvärlden upptäcker honom och han trivs mycket bra i den nya miljön. Dessutom fi nner Per kärleken när han upptäcker en nygammal bekantskap.
Som vanligt händer det mycket i hans närhet, både planerat och oplanerat. Han hjälper en vän som blir oskyldigt anklagad för mord, tillfångatar en pyroman och blir utsatt för mordförsök. Som om inte detta vore tillräckligt upplever han många andra hisnande historier runt om i världen. Den allra starkaste upplevelsen får han i USA och den kommer att ändra hela hans liv.

Mannen som sprängde bort ansiktet, del 4 - Konstnärenär fjärde boken om Per Lunds öden och äventyr. Han fullföljer sin planering att minska del-tagandet i affärsverksamheterna och öka konstnärsarbetet, allt med samma förmåga att hamna i farliga och stökiga situationer. Delar av Pers liv rör sig fortfarande vid randen av den kriminella världen.

Våren 2021 publiceras nummer 5 i serien om Per Lund, arbets-namnet på boken är - Mannen som sprängde bort ansiktet, del 5 - Amerikanen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna