Inför Gud och kniven är vi alla lika (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (598.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Henrik Ståhl
Utgivningsdatum
2020-09-30
Förlag
Bookea
ISBN
9789189223684

Inför Gud och kniven är vi alla lika Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Lukten av desinfektionsmedel hänger tung i luften. Tystnaden är total, nästan hörbar. Spända koncentrerade blickar möter varandra över munskydden. Tiden står stilla. - Patienten sover nu, varsågoda, säger narkosläkaren. Det kalla ljuset från operationslamporna glimmar till i skalpellens stål när den i ett långt drag skär genom bukväggen. I en kaskad av fostervatten och blod föds jag skrikande fram genom kejsarsnitt."

Narkos- och smärtläkaren Henrik Bergendahl ger ut denna välskrivna och lättlästa självbiografi. De innersta tankarna hos pojken, tonåringen, mannen, pappan och läkaren belyses på ett ovanligt självutlämnande sätt.

Passionen för familjen, läkaryrket liksom popmusiken lyser som en röd tråd genom boken, som kulminerar i en egen svåra kirurgiska vårdskada, liksom dotterns framgångsrika musikkarriär.

Boken kommer att uppskattas av en bred läkarkrets, men särskilt uppskattad kommer den att vara av dig som har intresse för musik, medicin och inte minst en mans innersta tankar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inför Gud och kniven är vi alla lika. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig
    -, 10 november 2020

    En bra bok som beskriver hur synen o moralen har ändrats med tiden.

Visa alla 1 recensioner