Om du bara visste (häftad) NY
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2024-05-28
Förlag
Hylleruds Förlag
Medarbetare
Antby, Iréne (red.) / Karlson, Mike (form)
Dimensioner
190 x 120 x 14 mm
Vikt
200 g
SAB
Cks
ISBN
9789189227668

Om du bara visste

Häftad,  Svenska, 2024-05-28
198
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dagens samhälle och kyrka utmanas när 10% av befolkningen diagnostiseras med NPF och 1% med IF. Varför uppstår dessa diagnoser och varför verkar de öka? Hur upplever personer med diagnoserna sin omvärld? Varför behövs anpassningar och hur kan de göra att personer med NPF och IF både kan klara av och även uppskatta en samling i kyrkan? Vad tänker Gud omkring funktionsnedsättningar? Finns NPF och IF i bibeln?
I den här boken besvarar Rickard Lundgren på ett pedagogiskt sätt dessa frågor och visar enkla strategier som fungerar. Läsaren får följa författarens egna resa, hans kamp men också hans stora kärlek för att hjälpa dem som inte kan göra sina röster hörda.
Boken innehåller ärliga och vackra brev från bland annat Moa som har selektiv mutism, Simon som har en bror med Downs syndrom, Linas berättelse om hur det är att vara ensamstående mamma till barn med NPF och beteendevetaren Mikaels passion för återhämtning.
Denna bok bör läsas av alla! Föräldrar, församlingsledare, pedagoger, barnledare och även den som själv har NPF kommer lära sig något nytt. Om vi bara visste vilken skatt och vilka gåvor som ryms i personer med funktionsnedsättningar.
Jag vaknar inte varje morgon och tänker: Nej! Inte en dag till med denna eländiga funktionsnedsättning. Istället vaknar jag varje morgon och försöker tänka: Yes! En dag till som jag får leva.Ur förordet av Jonas Helgesson, författare, inspiratör och artist.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om du bara visste
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »