Feng shui flow : skapa hållbar inredning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2023-03-16
Förlag
Stevali Fakta
Dimensioner
240 x 223 x 13 mm
Vikt
541 g
SAB
Qcba
ISBN
9789189228696
Feng shui flow : skapa hållbar inredning (inbunden)

Feng shui flow : skapa hållbar inredning

Inbunden,  Svenska, 2023-03-16
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Feng shui flow : skapa hållbar inredning Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ny uppdaterad utgåva som inte bara förklarar de grundläggande verktygen i feng shui utan också lär dig mäta currylinjer med hjälp av vinkelpekare. Ett sovrum kan vara skapat efter konstens alla regler för bra feng shui - men om sängen står på currylinjer är det stor risk att sömnen blir dålig och hälsan påverkas negativt.

Runt hela jorden finns energilinjer som med ett samlingsnamn kallas jordstrålning. Hit hör currylinjer som inte har något med kryddan curry att göra, det är helt enkelt efternamnet på den tyska doktor som återupptäckte energilinjerna på 1950-talet. Currylinjer kan upplevas på olika sätt, en del människor är känsligare än andra men det vanligaste är en stark obehagskänsla, ohälsa av olika slag och svårigheter att sova gott en hel natt.

Feng shui härstammar sedan tusentals år från Kina och är läran om hur vi påverkas av vår omgivning, färger, former, mönster, ljus och mörker. Denna bok lär dig på ett enkelt sätt vilka de olika verktygen i feng shui är och hur du kan använda dem för att skapa ett tryggt och vackert hem som dessutom hjälper dig till balans i tillvaron.

Currylinjer är en viktig del av feng shui och bör alltid finnas med som ett självklart och grundläggande verktyg. Numera vill fler tänka på miljön, leva mer klimatsmart och välja hållbar inredning och feng shui är ett fantastiskt designverktyg för just det. Boken ger dig bra grundkunskap för verktygen i feng shui och är tänkt att inspirera dig att vilja veta mer.

Susanna Utbult äger och driver sedan 2010 Nordic School of Feng Shui, Nordens största utbildningsföretag inom feng shui. Hennes expertis som konsult, lärare, och föreläsare har uppmärksammats i intervjuer på ett flertal radio/tv-stationer i USA där hennes senaste intervju hade 11 miljoner lyssnare. I London var hennes föreläsning om "Feng Shui i Norden" mycket uppskattad.

Jenny Jonsson är certifierad feng shui-konsult vid Nordic School of Feng Shui och har ett stort intresse för människa, miljö och kognitivt beteende. Jenny som också är utbildad coach delar gärna med sig av sin devis "balans på alla plan i livet" och ser feng shui som en sammanlänkande faktor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Feng shui flow : skapa hållbar inredning
  2. +
  3. Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för en mer miljövänlig, ekonomisk och rolig vardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för e... av Ellinor Sirén (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Feng Shui Flow

    Susanna Utbul, Jenny Jonsson

    Susanna Utbult and Jenny Jonsson have adapted the ancient Chinese philosophy feng shui to western homes. The book is an accessible introduction to creating sustainable and beautiful interiors by being aware of how you are affected by your environm...