Drakborgen : Bokspelsäventyret (inbunden) NY
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2023-08-08
Förlag
Stevali
Dimensioner
30 x 208 x 132 mm
Vikt
555 g
SAB
uRd
ISBN
9789189228719
Drakborgen : Bokspelsäventyret (inbunden)

Drakborgen : Bokspelsäventyret

Inbunden,  Svenska, 2023-08-08
161
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Här är nu Drakborgen som bokspelsäventyr, där det är du som styr handlingen, kämpa eller fly. Väljer du den vänstra korridoren, eller den högra? Vågar du öppna en stängd järndörr? Vad du tar dig till kommer att bestämma om du överlever eller dör, här inne i det mäktiga stenfäste som steg för steg kommer att avslöja hittills dolda rum och passager samt okända faror för dig, i en oupphörligt spännande, farofylld färd från den första sidan till den sista.

Fantasyklassikern Drakborgen, skapad av Jakob Bonds och Dan Glimne för Alga, är en av de största internationella framgångarna någonsin för ett svenskuppfunnet spel och med en kvarts miljon sålda exemplar i de olika upplagorna världen över.

Dan Glimne är en av Sveriges främsta auktoriteter på spel, och har skrivit över två dussin böcker i ämnet samt uppfunnit fler än hundra olika sällskapsspel. Han har vunnit guldtärningen två gånger om, mottagit utmärkelsen "Best book of the year" av Gourmand awards, tilldelats Barcelonas kulturpris DAU Premi Especial, och blivit invald i Swedish Poker Hall Of Fame.

Sagt om boken:

"Glimne har lyckats adaptera om sitt klassiska spel i en ny version [...] mycket underhållande."

Daniel Gustavsson, BTJ nr 18, 2023.

"Denna bok återskapar snabbt de traumatiska minnena från ungdomens partier av brädspelet Drakborgen. Att din hjälte misslyckas många gånger och dör på de mest skräckinjagande sätt, ger dig dock sedan en oerhörd tillfredsställelse den gången du äntligen överlever fasorna och kommer ut igen. När du väl gett dig in här kommer tiden att tickas snabbt och verkligheten utanför försvinner. Du är varnad!"

Johan Nilsson, grundare av Dragon's Lair

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drakborgen : Bokspelsäventyret
  2. +
  3. Sommarskuggan och vattenbuset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommarskuggan och vattenbuset av Tina MacKic (inbunden).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dan Glimne