Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
CBM s skriftserie (del 48)
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2011-05-27
Upplaga
1
Förlag
Centrum för Biologisk Mångfald
Medarbetare
Björklund, Marie (förf.) / Brunet, Jörg (förf.) / Demker, Oloph (förf.) / Ebenhard, Torbjörn (förf.) / Ekman, Jan (förf.) / Eliasson, Per (förf.) / Emanuelsson, Urban (förf.) / Gontier, Mikael (förf.) / Gustavsson, Eva (förf.) / Hallgren, Lars (förf.) / Hannon, Gina (förf.) / Hasund, Knut Per (förf.
Dimensioner
303 x 215 x 30 mm
Vikt
1752 g
SAB
639.9,Uhe
ISBN
9789189232600
Naturvårdskedjan : för en effektiv naturvård (inbunden)

Naturvårdskedjan : för en effektiv naturvård

(2 röster)
Inbunden, Svenska, 2011-05-27
239
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Effektiv naturvård. Två ord som omfattar en oerhörd mängd kunskap och faktorer, alla nödvändiga för en fungerande helhet. Naturvården idag kan vara naturtypsspecifik och specialiserad det kan handla om att väga naturvård mot exploatering i tätorter, att visa hänsyn vid skogs- och jordbruk, att beakta särskilda processer i våtmarker och i fjällen eller att utveckla naturvärden för en levande landsbygd. Men det finns också mycket som är gemensamt för naturvård i olika sektorer.
En allmängiltig ansats till effektiv naturvård är den konceptmodell som kallas naturvårdskedjan. I den här boken berättar 43 forskare, tjänstemän och andra verksamma inom naturvård vad det är och hur modellen används. Boken bygger på resultat från forskningsprogrammet Naturvårdskedjan vid Centrum för biologisk mångfald.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naturvårdskedjan : för en effektiv naturvård
  2. +
  3. Mörkermanifestet : om artificiellt ljus och hotet mot en ursprunglig rytm

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörkermanifestet : om artificiellt ljus och hot... av Johan Eklöf (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »