Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Grismannen (del 2)
Utgivningsdatum
2022-10-20
Förlag
Bokförlaget Mormor
ISBN
9789189245464

Grismannen E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2022-10-20

Styckköp

179
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Viggo Sandberg, Arkösunds tvångsutplacerade polis har knappt avlutat fallet med århundradets mest bestialiska mord ute i skärgårdidyllen när han söks upp av polischef Lisen Gunnarsson.
Hon redogör för det makabra fyndet inne i en villa i Norrköping och visar honom dagen efter runt i huset där hans försvunna flickvän under tolv år hållits inspärrad. Viggo bevittnar källarväggen tapetserad med bilder på kvinnan han aldrig fått sörja.
Allt finns kvar. Mannen i köket med kniven nedslagen genom skallbenet, filmkamerorna, datorn, madrassen och öglorna som hållit henne fixerad. Allt, förutom Jennifer själv.
Har hon lyckats mörda sin kidnappare och rymt, eller är det inte så enkelt som polisledningen vill tro? Och varför dyker hon då inte upp?
Viggo Sandberg tampas nu inte längre enbart mot en ointresserad polisledning och de som tvivlar på honom. Han slåss också mot tiden, som han förstår är räknad, för att finna sin älskade Jennifer i livet.

Grismannen - Ett fall för Viggo Sandberg, är den andra delen i en serie romaner om den oberäknelige polisen Viggo Sandberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Perk