Vem snodde osten? (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2000-11-01
Upplaga
1
Förlag
Brain books
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Who moved my cheese?
Dimensioner
210 x 135 x 8 mm
Vikt
260 g
SAB
Dokb,Qbaab
ISBN
9789189250437
Vem snodde osten? (inbunden)

Vem snodde osten?

hur vi tacklar förändringar

(19 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2000-11-01
284
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vem snodde osten? Kan levereras innan julafton
Vem snodde osten har länge toppat världens bestsellerlistor. Det är en insiktsfull och roande berättelse om hur vi kan lära oss att tackla förändringar i arbetsliv och privatliv. Boken berör viktiga livsfrågor som vi alla ställs inför, oavsett ålder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vem snodde osten?
 2. +
 3. Lämna labyrinten : ett fantastiskt sätt att våga bryta mönster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lämna labyrinten : ett fantastiskt sätt att våg... av Spencer Johnson (kartonnage).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Vem snodde osten?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra!
  Emelie , 10 april 2017

  Otroligt bra och lättgriplig bok. Väldigt bra om man har svårt för förändringar eller ska leda förändringsarbete. Jättebra bok som på ett lätt och underhållande sätt får en att tänka om. Man kanske kört fast i livet, man klarar inte av alla förändringar och man mår dåligt och är rädd. Någonting kan ha inträffat och man kommer inte vidare själv. Då är denna boken suverän. Den har hjälpt mig ändra synsätt på stora och mindre livsförändringar. Den är så otroligt enkelt skriven och kan verka basi... Läs hela recensionen

 2. Underhållande men kanske lite väl basic
  Dan E (Stockholm), 23 maj 2016

  Boken passar nog bäst för den som aldrig förut råkat ut för någon som helst förändring i arbetslivet. I annat fall blir boken nog lite väl grund.

 3. Lättläst och tänkvärd
  s95aka, 16 april 2012

  En bok med ett ganska enkelt upplägg, men som går att analysera från många olika tänkvärda vinklar. Perfekt för en bokcirkel på jobbet eller att läsa med sina barn. Jag läste den svenska versionen och fann den mycket givande.

 4. Hur reagerar du på förändring?
  Dennis Meisner, 18 oktober 2006

  En bok om hur vi reagerar och agerar då vi möter svårigheter och förändringar i livet. Oavsett om förändringen eller situationen uppstår i privatlivet, samhället eller i yrkeslivet tror jag att den här boken kan ge de flesta godare insikt självinsikt vilken kategori vi tillhör. Underhållande bok som kan läsas av så väl barn som vuxna.

 5. Mycket underhållande!
  Anna-Karin, 14 november 2005

  Förutom att den har många tänkvärda synvinklar både för privat och arbetesbruk är den otroligt underhållande. Har läst den i originalversion, dvs på engelska.

 6. Ett lyft för dig själv...
  Tomas, 5 maj 2004

  En bok som ger god bild av hur vi människor fungerar i när vi ställs inför förändringar i livet. En bok som på ett påtagligt sätt hjälpte mig att nå insikt i hur jag själv fungerade i förändringsprocesser och som också hjälpt mig att komma igenom ett antal tuffa sådana i livet.
  Rekomenderas varmt till alla och envar.

 7. tänkvärd och igenkännande
  Nina, 2 december 2003

  Vem snodde osten är en bok där jag tror att alla och envar kan känna igen sig i någon, flera eller en kombination av de fyra personligheter som presenteras. Denna bok presenterar hur vi väljer att tackla förändringar och hur man skulle kunna förändra sitt tänkande om man vill. En mycket lättläst och läsvärd bok för alla eftersom vi upplever många olika förändringar i livet, på jobbet , i relationen osv.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Spencer Johnson