Vill du sova bättre? : lägg sömnproblemen bakom dig (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2021-07-13
Förlag
Lava Förlag
SAB
Vefe
ISBN
9789189261686
Vill du sova bättre? : lägg sömnproblemen bakom dig (häftad)

Vill du sova bättre? : lägg sömnproblemen bakom dig

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2021-07-13
189
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Har du kämpat länge med envisa sömnproblem? Känner du dig trött, uppgiven och maktlös? Misströsta inte och ge inte upp, för du har lösningen framför dig!

I denna bok får du en konkret handlingsplan för bättre sömn, en handlingsplan som bygger på författarens egna erfarenheter av mycket svåra sömnproblem. Under flera års tid tillägnade sig Helena kunskap om sömn - och slutligen, med stöd av en skicklig sömnspecialist, kom den goda sömnen tillbaka för att stanna. Genom att följa de lättförståeliga och pedagogiskt förklarade instruktionerna i denna välskrivna bok om sömnproblem kan också du bli kvitt dina besvär.

Helena Linnerborg är personlig mental tränare, coach och mindfulnessinstruktör. Hon är verksam i Malmö i eget företag med klientmottagning. Sömnproblem (insomni) har blivit en viktig och framgångsrik del i arbetet. Stress, kris och personlig utveckling är också viktiga områden. Helena har även en skönlitterär ambition.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vill du sova bättre? : lägg sömnproblemen bakom dig
  2. +
  3. Sömnsmart : hur du sover dig till bättre hälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sömnsmart : hur du sover dig till bättre hälsa av John Axelsson, Marit Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vill du sova bättre? : lägg sömnproblemen bakom dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt Bra!
    Christine, 29 september 2021

    Den här boken är verkligen toppen! Oerhört bra skriven, men på ett enkelt sätt. Kommer absolut att rekommendera den till familj och vänner!

Visa alla 1 recensioner