Spår av dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2021-11-18
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189269002

Spår av dig

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-11-18
231
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Livet är kort, alldeles för kort. Det får det skilda paret Magnus och Elisabeth erfara då de tvingas begrava sin enda dotter. Föräldrarna är så olika man kan vara, att trösta varandra är alltså inte aktuellt. Den uppslitande skilsmässan satte alltför djupa sår. De söker därför tröst på varsitt håll. Elisabeth vänder sig till sina väninnor och Magnus försöker desperat att bibehålla ett av dotterns fotavtryck. Ingenting verkar hjälpa.

Till slut får de instruktioner från oväntat håll. Dottern börjar skicka mail och saker börjar hända. Föräldrarna uppmanas att leva, testa sina gränser och försöka sluta fred. De har inget annat val än att lyda, hur skulle de kunna gå emot sin bortgångna dotters önskningar?

"Spår av dig" är en vacker, varm och kärleksfull historia som får dig att gråta och skratta på en och samma gång. En modern roman som speglar livets och kärlekens innersta väsen. Det är en historia om vänskap, föräldraskap och tillgivenhet. En historia man aldrig glömmer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spår av dig
 2. +
 3. Viljans makt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Viljans makt av Mats Uddin (inbunden).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Spår av dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varm, vacker och kärleksfull bok

  Mats Uddin har skrivit en bok som både får dig att skratta och gråta. Spår av dig är en bok om vänskap, föräldraskap och tillgivenhet. En historia som träffar mitt i hjärtat.

  Det är en levande, närvarande och berörande bok som känns med alla känslor på en och samma gång, som speglar livets och kärlekens innersta väsen. Mats Uddin har en berättarröst utöver det vanliga som får dig att stanna upp och vara ett med boken under läsningen. Boken är otroligt välskriven med ett levande språk... Läs hela recensionen

 2. Vad är meningen med livet?
  Irene Kolare, 5 december 2021

  Mats Uddin är en god berättare som kan hantverket. Romanen är ett relationsdrama med lite svärta. Det frånskilda paret Elisabeth och Magnus får begrava sin enda dotter, men det förlorade äktenskapet har satt så djupa sår att de inte kan trösta varandra.

  Det är ett konststycke att hantera livet när tillvaron är fylld av sorg. Pappan hanterar dotterns död genom att hysteriskt skydda ett fotavtryck på gräsmattan och mamman dövar smärtan med hjälp av ytligt umgänge med väninnorna.
  <... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Uddin

 • Jag är paria

  Mats Uddin

  Det går bra för regiondirektör Robert Lundin. Under hans visionära ledarskap är regionens resultat på god väg att nå oöverträffade höjder. Om han bara lyckas få gehör för sitt klarseende kommer han att kunna göra underverk på alla nivåer i verksam...

 • Viljans makt

  Mats Uddin

  Myntgatan, Stockholm år 1906. Kung Oscar II:s riksmarskalk Carl von der Burg har kallats till en källarvåning som konungen har hyrt i hemlighet. Han får ett uppdrag som kommer att skaka om Sveriges historia, och Carl lämnar källarvåningen väldigt ...