Jakten på julen 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jakten på julen (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2020-12-08
Förlag
Bookea
ISBN
9789189281950

Jakten på julen 1 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-08
109
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
De fyra vännerna Jossan, Sofia, Donya och Priya får en uppgift i skolan - att ta reda på julens ursprung. De säger till sina föräldrar att de ska plugga till ett prov men beger sig till stadsbiblioteket. På vägen träffar de tiggaren Ibrahim som behöver hjälp. Han nämner en helig gåva han fått under sin flykt och hur han är säker på att flickorna är utvalda. Kan de verkligen hjälpa honom? Kylan och mörkret sänker sig över staden och vännerna påbörjar en resa genom natten de sent ska glömma. Ett magiskt äventyr som deras föräldrar ännu inte har en aning om.

Det här är en modern julsaga som förmedlar hopp och framtidstro genom de fyra vännernas beslutsamhet och mod. I fyra delar om sex kapitel vardera får du följa med på både flickornas och föräldrarnas resa under en iskall vinternatt genom Stockholms gator. Och frågan är - Vad är julens budskap för dig?

Detta är en stämningsfull julberättelse för alla åldrar att lyssna på tillsammans och prata om i väntan på julafton.

Boken är skriven av Anna Helgesson och Mikhael Mikalides som båda är lärare och författare och brinner för språk och läsning. Genom denna bok vill de förmedla en aktuell och samhällsengagerande berättelse med fokus på solidaritet och gemenskap i över alla gränser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna