Jakten på julen 4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jakten på julen (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2020-12-20
Förlag
Bookea
ISBN
9789189281981

Jakten på julen 4 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-20
109
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
De fyra vännerna Jossan, Sofia, Donya och Priya är glada och trötta när de äntligen lyckas få hjälp från högst oväntat håll. Lättnaden och den nyfunna vänskapen mellan familjerna leder till en gemensam vinterfest på julafton. Mat från världens alla hörn samsas med julpynt och den delade glädjen bidrar till julstämning över alla gränser. Ibrahims heliga gåva i granen skimrar som bevis. Och flickorna får en chockartad insikt över vad julens budskap verkligen handlar om.

Det här är en modern julsaga som förmedlar hopp och framtidstro genom de fyra vännernas beslutsamhet och mod. I fyra delar om sex kapitel vardera får du följa med på både flickornas och föräldrarnas resa under en iskall vinternatt genom Stockholms gator. Och frågan är - Vad är julens budskap för dig?

Detta är en stämningsfull julberättelse för alla åldrar att lyssna på tillsammans och prata om i väntan på julafton.

Boken är skriven av Anna Helgesson och Mikhael Mikalides som båda är lärare och författare och brinner för språk och läsning. Genom denna bok vill de förmedla en aktuell och samhällsengagerande berättelse med fokus på solidaritet och gemenskap i över alla gränser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna