Skambunden : vad skam gör med dig och hur du kan läkas (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2020-11-05
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
210 x 135 x 9 mm
Vikt
208 g
SAB
Dok
ISBN
9789189290013
Skambunden : vad skam gör med dig och hur du kan läkas (häftad)

Skambunden : vad skam gör med dig och hur du kan läkas

Häftad Svenska, 2020-11-05
189
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Skam är en känsla som någon gång drabbar oss alla. Vi föds alla fria och hela, men skammen kan flytta in och påverka våra liv. Men om den har flyttat in, går det också att få den att flytta ut!

Skam kan styra mycket mer än vad vi anar i våra liv. Den destruktiva skammen kan smyga sig in på livets olika områden. Den kan göra att vi hamnar i situationer vi inte själva valt. Den typen av skam är giftig och stjäl vår vitalitet, glädje och kraft. Den får oss att bromsa och begränsa oss själva genom att krympa vårt livsutrymme. Utan att vi märker det, kan den få oss att vända oss mot oss själva.

Men det finns hopp om läkning. Ett första sätt att komma tillrätta med skammen är att du blir medveten om hur den fungerar och i vilka situationer den kan vara aktiv i just ditt liv.

Boken visar också vägen till att må bra och få en bättre självkänsla.

Karin Wennerlöf Lilja, samtalsterapeut och populär föreläsare, debuterade med boken När själen inte mår bra, som tryckts i flera upplagor. Skambunden är en efterlängtad uppföljare för en växande läsekrets.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skambunden : vad skam gör med dig och hur du kan läkas
 2. +
 3. När själen inte mår bra : en bok om hur du kan må så mycket bättre!

De som köpt den här boken har ofta också köpt När själen inte mår bra : en bok om hur du kan ... av Karin Wennerlöf (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Wennerlöf Lilja

 • Livsfrågor

  Karin Wennerlöf Lilja

  Funderar du över livets många frågor? I mitt arbete som samtalsterapeut har jag mött flera olika frågeställningar och problem som människor kämpar med och ställts inför, inte minst i deras relationer. Frågorna i boken kommer från människor jag möt...

 • Skambunden

  Karin Wennerlöf Lilja

  Alla människor har, eller kommer någon gång, att drabbas av skam. Skam kan styra våra liv mycket mer än vad vi tror och den kan göra att vi hamnar i situationer som vi själva inte har valt. Den sortens destruktiva skam riskerar att stjäla vår vita...