Rättfärdig : ett himmelskt liv under jordiska villkor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
99
Utgivningsdatum
2021-01-18
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
210 x 135 x 6 mm
Vikt
124 g
SAB
Cead
ISBN
9789189290020

Rättfärdig : ett himmelskt liv under jordiska villkor

Häftad,  Svenska, 2021-01-18
157
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vet du vem du är i Kristus?

Många troende har aldrig förstått betydelsen av Jesu försoningsdöd på korset eller upplevt vad hans segerrika uppståndelse innebär för oss idag. För att kunna leva som Jesu Kristi lärjungar mitt i ett sekulariserat och individualistiskt samhälle behöver vi känna till vår sanna identitet i Kristus.

Upptäck den trefaldiga grunden till hur vi kan leva fria från fördömelse och vad vår rättfärdighet i Kristus verkligen innebär; ett himmelskt liv under jordiska villkor.

Roine Swensson har lång erfarenhet som församlingspastor, bibellärare, resande förkunnare och församlingscoach. Hans huvudområden är bibelundervisning och församlingsutveckling. Han har framförallt blivit känd för sin inspirerande och trosstärkande bibelförkunnelse, med aktuella anknytningar till människors livssituation idag. Rättfärdig - ett himmelskt liv under jordiska villkor är Roines sjätte bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rättfärdig : ett himmelskt liv under jordiska villkor
 2. +
 3. Soul work : guide till att ta tillbaka din power, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Soul work : guide till att ta tillbaka din powe... av Josefin Dahlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 216 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roine Swensson

 • Du är Petrus

  Roine Swensson

  Du är Petrus handlar om aposteln Petrus mång-facetterade liv. Boken innehåller 52 texter och lämpar sig för den som vill läsa ett kapitel i veckan under ett år eller ett om dagen under ca sju och en halv vecka. Den röda tråden handlar om lärjungas...

 • Låt er fyllas av Anden : livet i den helige ande och nådegåvorna

  Roine Swensson

  Upptäck den helige Ande som vår personlige hjälpare och de övernaturliga nådegåvorna som våra gudomliga verktyg. Vilken roll hade den helige Ande i Jesu liv och tjänst, vad innebar andeuppfyllelsen i Apostlagärningarna och hur tillåter man Anden a...