Livsfrågor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
146
Utgivningsdatum
2021-12-13
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
180 x 130 x 10 mm
Vikt
148 g
SAB
Dok
ISBN
9789189290402
Livsfrågor (häftad)

Livsfrågor

Häftad Svenska, 2021-12-13
189
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Funderar du över livets många frågor?

I mitt arbete som samtalsterapeut har jag mött flera olika frågeställningar och problem som människor kämpar med och ställts inför, inte minst i deras relationer.

Frågorna i boken kommer från människor jag mött och samtalat med. Jag hoppas att svaren jag gett utifrån min erfarenhet också ska kunna hjälpa såväl dig som dina nära och kära.

Boken kan få bli som ett samtal oss emellan, där jag kan få vara en mentor och en vän på din väg genom livet. Det går att komma tillrätta med det som tynger och gnager - och det finns mycket hopp om läkning!

Kram, Karin!

Karin Wennerlöf Lilja, samtalsterapeut och populär föreläsare, debuterade med boken När själen inte mår bra, som tryckts i flera upplagor. Detta är hennes tredje bok.

Bokens kapitel har tidigare publicerats som krönikor i Världen idag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livsfrågor
 2. +
 3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Wennerlöf Lilja

 • Skambunden : vad skam gör med dig och hur du kan läkas

  Karin Wennerlöf Lilja

  Skam är en känsla som någon gång drabbar oss alla. Vi föds alla fria och hela, men skammen kan flytta in och påverka våra liv. Men om den har flyttat in, går det också att få den att flytta ut! Skam kan styra mycket mer än vad vi anar i våra liv. ...

 • Skambunden

  Karin Wennerlöf Lilja

  Alla människor har, eller kommer någon gång, att drabbas av skam. Skam kan styra våra liv mycket mer än vad vi tror och den kan göra att vi hamnar i situationer som vi själva inte har valt. Den sortens destruktiva skam riskerar att stjäla vår vita...