Vad ska vi ta oss till? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2022-09-28
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Nina Törnros
Dimensioner
215 x 145 x 25 mm
Vikt
396 g
SAB
Ci
ISBN
9789189290624
Vad ska vi ta oss till? (inbunden)

Vad ska vi ta oss till?

Inbunden Svenska, 2022-09-28
269
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ju mer vi ser oss omkring, desto mer tycks vår moderna värld och livsstil hänga som på en lös tråd. Vi försöker återhämta oss från en pandemi, samtidigt som samhället fortsätter att plågas av hoten från sekulariseringen, globaliseringen och utraderingskulturen. Ekonomin är i fritt fall, kyrkorna är på nedgång och Jerusalem befinner sig återigen ovanpå den globala politikens krutdurk.

Bästsäljande författaren och välkände bibelläraren David Jeremiah menar att de olika kriser som vår värld just nu går igenom inte är ett resultat av slumpmässiga, isolerade företeelser eller tillfälliga, olyckliga omständigheter. De är alla sammanvävda likt en spindelväv. För varje dag som går leder osynliga krafter oss allt närmare slutet på historien.

Men detta är inte en tid då vi ska misströsta! Istället är detta tiden då vi mer än någonsin tidigare kan få uppleva tryggheten och förvissningen i Guds profetiska plan. Boken tar upp tio högaktuella företeelser och profetiska händelser i ljuset av den planen. Varje kapitel ger en överblick över vad som händer i världen, vad Bibeln säger och vad vi ska ta oss till och göra nu.

David Jeremiah är bästsäljande författare till över 50 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer. Han leder församlingen Shadow Mountain Church i San Diego, Kalifornien. Genom tv, radio och litteratur nås varje år över 200 miljoner hem med evangelium och sund bibelundervisning. Detta är hans sjätte bok på svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vad ska vi ta oss till?
  2. +
  3. Apokalypsens agenter : en fängslande betraktelse av nyckelskaparna i den yttersta tiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Apokalypsens agenter : en fängslande betraktels... av David Jeremiah (häftad).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Jeremiah