Mörkrets makter uppenbaras (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2022-11-15
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Cecilia Kärnbo
Originaltitel
The return of the Gods
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
420 g
SAB
C
ISBN
9789189290761
Mörkrets makter uppenbaras (häftad)

Mörkrets makter uppenbaras

(4 röster)
Häftad Svenska, 2022-11-15
299
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I likhet med Jonathan Cahns tidigare böcker avslöjas de mest häpnadsväckande hemligheter, samband och sanningar bakom dagens världsomfattande händelser som tidigare inte varit kända. Följ med på en otroligt fascinerande och oförglömlig resa som inte kommer att lämna någon oberörd... Du kommer att kunna se på världen med helt nya ögon!

Är det möjligt att det bakom de stora, genomgripande förändringar som vi ser i vår tid, ligger ett bibliskt mysterium som handlar om forntidens avgudar, andemakter... och att dessa nu har återvänt?

Jonathan Cahn tar dig med på en omtumlande resa för att hitta pusselbitarna till de världshändelser du idag med egna ögon ser framför dig. Vilka är dessa avgudar? Vad gör de? Och är det möjligt att dessa "makter" från biblisk tid är dolda katalysatorer till utvecklingen i vår värld?

Kan dessa väsen ligga bakom de mest avgörande händelser, krafter och rörelser som går igenom världen just nu? Arbetar de för att förändra och omdefiniera samhället, våra barn och våra liv? Verkar de just nu - i våra städer och byar? Kan det vara "gudarna" som står bakom såväl mycket av det som fyller skärmar och media, tv och filmer, som det som våra barn får lära sig i skolan, och de krafter som bryter ner traditionella normer för familj och äktenskap?

Kan det vara så att bakom det vi tidigare har betraktat som vidskepelse och myter faktiskt ligger en andlig verklighet? Är det möjligt att dessa väsen och makter till och med påverkar våra liv utan att vi inser det? Hur kan man i så fall känna igen tecknen på det? Vad leder det till, och vad kan man göra åt det?

Jonathan Cahn är känd för sina förklaringar av Bibelns mysterier och har kallats för denna generations profetiska röst. Han leder organisationen Hope of the World samt Jerusalem Center/Beth Israel i New Jersey. Han, tillsammans med bl a Billy Graham, David Wilkerson och Reinhard Bonnke, är utsedda till en av de fyrtio främsta andliga ledarna under de senaste fyrtio åren. Detta är hans sjunde bok. Hans tidigare böcker har sålts i stora upplagor, även i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mörkrets makter uppenbaras
  2. +
  3. Budbäraren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Budbäraren av Jonathan Cahn (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonathan Cahn