Dödligt dubbelspel (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mossad-serien (del 2)
Antal sidor
468
Utgivningsdatum
2023-08-04
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Nina Törnros
Originaltitel
By Way of Deception
Dimensioner
210 x 135 x 33 mm
Vikt
480 g
SAB
Hce
ISBN
9789189290891

Dödligt dubbelspel

Häftad,  Svenska, 2023-08-04
251
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fristående uppföljaren till Operation Joktan är fylld av spänning, livsfarliga situationer, romantik och internationella intriger - och ger dig samtidigt en inblick i en Mossad-agents liv och uppdrag.

Ett kärnvapenhot. Mossad-agenter har avslöjat Irans planer att smuggla ospårbara massförstörelsevapen in i Israel. Klockan tickar och de båda agenterna Nir Tavor och Nicole le Roux kan inte agera snabbt nog.

Nir och Nicole blir snart fångade i en stormvind av lönnmord, spionage och dolda spaningsuppdrag och kämpar mot klockan för att stoppa hotet mot hela Mellanöstern. De dras ständigt mot nya faror - och till varandra - men fångas i ett nät av dödliga hemligheter. Kan de verkligen offra sina egna liv för att rädda miljontals andra?

Den spänningsromanen är nästan omöjlig att lägga ifrån sig och bygger på såväl dagsaktuella, verkliga händelser som erfarenheter från Amir Tsarfatis tid inom det israeliska försvaret. En läsupplevelse som håller dig fängslad från första sidan.

Amr Tsarfati är född i Israel och har tidigare varit major inom det israeliska försvaret (IDF). Han har skrivit flera bästsäljande böcker, varav flera finns utgivna på svenska. Amir bor med sin fru och fyra barn i norra Israel.

Steve Yohn är en välkänd författare och redaktör. Han har varit medförfattare till fem spänningsromaner och har spökskrivit sex andra. Steve bor utanför Denver tillsammans med sin fru och deras dotter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödligt dubbelspel
  2. +
  3. Operation Joktan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operation Joktan av Amir Tsarfati, Steve Yohn (häftad).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna