Skyddsängeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 9)
Utgivningsdatum
2021-05-24
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298026
Skyddsängeln (e-bok)

Skyddsängeln E-bok

(59 röster)  |  Läs 6 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-05-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Körsbärsträden står i full blom, men kriminalinspektör Emma Sköld kan inte glädjas över den annalkande påsken. Sju månader har gått sedan en nära kollega försvann spårlöst före en rättegång. Hon är fast besluten om att hitta honom, död eller levande.

Samtidigt som polisen lyckas gripa indrivaren som sist såg kollegan i livet, får Emma ett oförklarligt mord på halsen. En äldre man hittas död på ett övergivet mentalsjukhus. Men det är när hans identitet framkommer som hon blir besatt av att lösa fallet.

Skyddsängeln är den nionde boken i den omåttligt populära deckarserien om kriminalinspektör Emma Sköld. Liksom tidigare delar har innehållet en stark koppling till aktuella samhällsproblem. I Skyddsängeln utforskas ämnen som ensamhet, missbruk och konsekvenserna av psykiatrireformen för 25 år sedan. Är personen som övervakar dig den du borde frukta allra mest, eller är det i själva verket din räddande ängel?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Skyddsängeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbok.
  -, 25 oktober 2021

  Riktigt spännande, svår att lägga ifrån sig!

 2. Inte en av de bästa men helt okej!
  ElinsBokhylla , 26 juli 2021

  I denna bok får vi följa med Emma Sköld när hon febrilt letar efter sin försvunna kollega Krille. Vilja hemligheter har han och vart har han egentligen tagit vägen. Samtidigt som Emma brottas med jobbet dyker andra saker up i hennes privatliv, minnen som kommer tillbaka och människor som försvinner.

  Sofie Sarenbrants kunskap att lyfta helt vanliga samhällsproblem och göra dem till en riktigt bra deckare är något utöver det vanliga enligt mig. I denna bok tas samhällsproblem som ensa... Läs hela recensionen

 3. Spännande rakt igenom
  -, 18 juli 2021

  Den absolut bästa boken i serien. Man förblir otroligt investerad från första till sista sida.

 4. Lite för ytlig
  Katarina, 6 juli 2021

  Det här är det första jag läser av Sarenbrant och det känns som en TV4-deckare på TV. Ytligt, rör sig bland välbärgade och det finns inga karaktärer som känns fängslande. Störningsmoment att Emma, polisen, beskrivs som vacker- det är totalt ovidkommande för mig hur karaktärer ser ut.
  Semesterdeckare jag inte kommer minnas om några dagar.

 5. Rörig!
  Per-Åke Karlqvist, 22 juni 2021

  Rör sig mångordigt på för många plan samtidigt och ibland med oklara kopplingar. Hennes tidigare har varit klart bättre. Synd

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 maj 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Skyddsängeln är Sofie Sarenbrants tolfte bok, och den nionde boken i serien om polisen Emma Sköld. Jag har läst dom allihopa och tyckt om dom alla. Och den här boken var inget undantag, för den var lika bra som dom tidigare böckerna i serien.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant