Uppdrag Hail Mary (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-04
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789189298316
Uppdrag Hail Mary (e-bok)

Uppdrag Hail Mary E-bok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-04

Styckköp

39 59 Du sparar 34%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ny bok av författaren till THE MARTIAN

Andy Weirs nya sci-fi-klassiker är en Dan Brown i rymden. En smart och dystopisk rymdskildring för alla som älskade Interstellar.

Ryland Grace är ensam överlevande på det sista desperata uppdraget att försöka rädda jorden. Om han misslyckas innebär det slutet för mänskligheten.

Men det vet inte Ryland. Han vet varken vad han heter, vem han är eller var han befinner sig. Det enda Ryland vet är att han sovit länge, som i åratal, och att han just vaknat, miljontals mil hemifrån med endast två döda astronauter till sällskap.

UPPDRAG HAIL MARY ensam i rymden handlar, precis som The Martian, om en övergiven hjälte i rymden. Med samma underfundiga humor och nördiga jargong får läsaren följa hur Ryland, likt ett mysterium inuti mysteriet-pussel löser frågan om vem han är och hur han ska kunna rädda mänskligheten Och vem, eller kanske snarare vad, det är som kommit till hans undsättning

ANDY WEIR är rymdnörden som fick sitt första programmerarjobb vid femton års ålder. Och som gick raka vägen upp till en första placering på New York Times-bästsäljarlista med sin debutroman. Nu är han tillbaka med ännu ett rymdepos som kommer att stanna kvar i våra medvetanden under en lång tid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Uppdrag Hail Mary. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Man kan inte sluta läsa
    - (Gråbo), 27 juni 2021

    Detta är ytterligare en av författarens böcker som enkelt rycker tag i läsaren och gör att man bara vill veta mer, mycket teknik och räkneexempel men inte så det blir jobbigt utan det passar fint i sammanhanget, roligt också med oväntat sällskap¿¿. Säger inte mer!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andy Weir