Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Illustratör/Fotograf
Li Söderberg
Dimensioner
205 x 155 x 20 mm
Vikt
472 g
SAB
Oac
ISBN
9789189298378

Vårt år : minns och planera med familjens egna bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-11-15
157
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den omtyckta serien Mitt år utökas nu med en bok för hela familjen att samlas kring. Med nytt material och gnistrande formgivning kan fler samla sina minnen och upplevelser från året som gått.

Här är boken som hjälper er att sätta er själva i fokus, både som individer och som familj. Blicka tillbaka på era minnen från året som gått; prata, skratta och reflektera tillsammans.

I bokens första del blickar ni tillsammans tillbaka på minnen och händelser från årets gångna säsonger vår, sommar, höst och vinter. Därefter finns det utrymme att blicka framåt mot nästa år och skriva ner förhoppningar och planer. Med hjälp av frågor, listor och utrymme att rita och färglägga, får familjen tillsammans sammanfatta året på ett glädjefyllt sätt.

VÅRT ÅR är den helt nya boken i Mitt år-serien, som på ett lättillgängligt och varierat sätt låter läsarna själva skriva boken om året som varit, och ger familjen en stund att tillsammans reflektera över både egna och gemensamma minnen, upplevelser och lärdomar.

Skriv boken om er själva med hjälp av frågor och moment som passar både vuxna och barn. Med Vårt år ger ni er eller några ni känner den bästa present man kan få tid tillsammans för att minnas och reflektera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vårt år : minns och planera med familjens egna bok
 2. +
 3. Mitt år : för allt som hänt och allt du drömmer om

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mitt år : för allt som hänt och allt du drömmer om av Louise Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 305 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vårt år : minns och planera med familjens egna bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok för hela familjen
  Bokdjungeln , 26 november 2021

  Jag har tidigare tipsat om boken "Mitt år" av Louise Eriksson och Josefine Bergkvist. Nu vill jag slå ett slag för denna bok som Josefine Bergkvist skapat. Jag visade boken för familjen i början av veckan och möttes då av glada tillrop. Nu har vi i samband med middagarna börjat fylla i den och det har varit uppskattat hos alla. Vi har fått fokusera på både roliga och mindre roliga minnen och ritat samt skrattat ihop. Det är just det bästa med boken, att vi får fylla i den tillsammans.
  Vi ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Josefine Bergkvist

 • Mamma : berätta om ditt liv

  Josefine Bergkvist, Louise Eriksson

  Äntligen finns nu chansen att ställa alla frågor som du aldrig tidigare ställt! Genom en samling kreativa och intressanta frågor kan du här med hjälp av din förälders svar bevara en hel levnads¿berättelse. Lär dig mer än du trott möjligt om en av ...

 • Pappa : berätta om ditt liv

  Josefine Bergkvist, Louise Eriksson

  Äntligen finns nu chansen att ställa alla frågor som du aldrig tidigare ställt! Genom en samling kreativa och intressanta frågor kan du här med hjälp av din förälders svar bevara en hel levnads¿berättelse. Lär dig mer än du trott möjligt om en av ...