Alexa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (312.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gizem Erdogan
Utgivningsdatum
2021-12-25
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298620
Alexa (ljudbok)

Alexa Ljudbok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-25

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter flera år av hårt jobb har Alexa tagit sig från att sälja försäkringar till att bli en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Omtyckt, hyllad och med drömjobbet som programledare inom räckhåll ser allt ut att gå exakt enligt plan.

Det enda som skaver är förhållandet med pojkvännen Jens. För att rädda relationen åker de på en romantisk resa till Mexiko. Väl hemma i Sverige igen händer det otänkbara. Paret blir stoppade i tullen och Alexas helylle-image förstörs av ryktesspridningen online. Utfryst, ensam och med en kraschad karriär måste Alexa bevisa för både sig själv och sin omvärld att hon har det som krävs för att resa sig ur spillrorna.

I Alexa gör Margaux Dietz upp med omvärldens fördomar om allt från sex till kändisskap. I denna erotiskt laddade upprättelseberättelse står kvinnlig sexualitet i fokus. Med lika delar humor som allvar är det en samtida berättelse som lyfter rätten till njutning och frigörelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alexa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Beskrivningar
    -, 29 mars 2022

    Helt okej men för mycket beskrivningar i detalj om känslor. Blev långsamt att läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Margaux Dietz