Munkavle (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2022-06-15
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789189298811
Munkavle (pocket)

Munkavle

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-06-15
79
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Munkavle Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Tystnadens pris

I femton år bar Sofie på en hemlighet som skulle vara lättare att ta med sig i graven. Då behövde ingen någonsin få veta. Men till slut valde hon att berätta. För sin egen överlevnad, men också för andras skull.

Munkavle är ett gripande vittnesmål om konsekvenserna av sexuella övergrepp mot barn. Om självtvivel som förvandlas till mod. Men framför allt är det en berättelse som skänker styrka och hopp till andra drabbade. Lägg skammen där den hör hemma: hos förövaren. Aldrig hos offret.

 

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 och har utsetts till Årets deckarförfattare två år i rad. Den samhällsaktuella serien om kriminalinspektör Emma Sköld har rönt stora framgångar. Munkavle är boken bakom Sarenbrants hyllade sommarprat, som har över 1,7 miljoner lyssningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Munkavle
  2. +
  3. Du är inte längre min dotter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är inte längre min dotter av Frida Boisen (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Munkavle. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. konsekvenser av övergrepp

    Munkavle av Sofie Sarenbrant - en välskriven berättelse om konsekvenserna i vuxen ålder, av att ha blivit utsatt för övergrepp som barn. Boken beskriver den ångest och den skam som obearbetade upplevelser av övergrepp för med sig, om vikten att prata om det som skett. Man kan känna den ångest och skam som författaren beskriver. Jag rekommenderar boken å det varmaste!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant