Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2021-11-08
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén
Dimensioner
250 x 185 x 30 mm
Vikt
1114 g
SAB
Ijz Jöback, Peter
ISBN
9789189298934
Att bära sig själv (inbunden)

Att bära sig själv

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2021-11-08
210
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Peter Jöback artisten, musikern och skådespelaren berättar för första gången om sitt liv i scenens tjänst, och om en pojke vars barndom slogs i spillror.

På ett rehab utanför London tvingas den då 35-årige Peter att konfrontera sig själv. Det blir uppenbart att missbruket är symptom på något annat. Pusslandet leder honom tillbaka till barndomshemmet, trettonrumsvillan i Täby, där Peter växte upp med den sex år äldre brodern, pappan en alkoholiserad entreprenör, och mamman en före detta nattklubbssångerska som fått ge upp sina drömmar.

Peter lär sig tidigt att det finns saker som ska förtigas. Sådant som är skamligt och förbjudet. När föräldrarna har fullt upp med att lappa ihop sig själva finner Peter ett sammanhang och en familj på teatern då han som elvaåring tas upp i en ensemble. Teatern blev hans värld, men det var en vuxenvärld och en fantasivärld.

I ATT BÄRA SIG SJÄLV berättar Peter Jöback för första gången heltäckande och ocensurerat om hur den knubbiga pojken med den sensationella sopranen lyckas bli en av Sveriges största artister, trots sitt bagage av mörka familjehemligheter, skuldkänslor och skam. Det är en självbiografi om att komma till insikt och försoning men också en lustfylld kärleksförklaring till livet med musiken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att bära sig själv
 2. +
 3. Mamma, kommer du att glömma oss nu?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma, kommer du att glömma oss nu? av Ulrika Harmsen, Sofia Edgren (inbunden).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att bära sig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Att bära sig själv
  Maria Valentindotter, 24 november 2021

  Har ej börjat läsa texten i boken men bläddrar igenom den och ser att boken ger Aha - upplevelser i dess blickfång häpnadsväckande med illustrationerna.

 2. Att bära sig själv.
  Yvel., 16 november 2021

  En helt otroligt gripande berättelse. Som Peter Jöback fan så var denna bok mer eller mindre ett måste för mig. Förstår mer nu av hur Peters uppväxt var och hur den har format honom till den han är i dag.

Visa alla 2 recensioner