Mitt år : för allt som hänt och allt du drömmer om (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mitt år
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Illustratör/Fotograf
Li Söderberg
Dimensioner
210 x 160 x 20 mm
Vikt
472 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189298965

Mitt år : för allt som hänt och allt du drömmer om

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-11-15
148
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Serien Mitt år är skapad för att ge läsaren möjlighet att reflektera över det som hänt samtidigt som den ger konkreta verktyg att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga mål för året.

MITT ÅR är ett kreativt och inspirerande sätt att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot det som stundar. Med hjälp av frågeställningar, plats att skriva och inspirerande texter, citat och en ny elegant utformning blir det nu enkelt att reflektera över det du har åstadkommit och planera inför framtida mål.

I första delen av boken finns listor, frågor och övningar för att på ett enkelt och lustfyllt sätt se tillbaka på det som har definierat året som gått. I den andra delen finns utrymme att sätta upp mål, planera din tid och uppnå det du vill under kommande år.

Nu kan du äntligen ge dig själv eller någon du bryr dig om den mest värdefulla gåvan av alla: tid för att minnas, reflektera och planera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mitt år : för allt som hänt och allt du drömmer om
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt år : för allt som hänt och allt du drömmer om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 5 av 5
  Bokdjungeln , 18 november 2021

  Äntligen är årets mest självreflekterande bok här! Dess layout är lika snygg som tidigare och den innehåller de delar jag önskar. Tänk att om några år kunna titta tillbaka på året då världen "öppnades upp igen". Hur såg min ekonomi ut? Reste jag något? Hur såg mina relationer ut? Samt, vad tänkte jag om kommande år. Jag gillar verkligen att man väl ska fylla i boken så kan man ta med sig saker från föregående år för att jobba vidare med sig själv och sitt liv i året som kommer.
  Utmärkt bo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Eriksson