När vargarna kom (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-03
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789189306226

När vargarna kom E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-01-03
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
*NOMINERAD TILL ÅRETS BOK 2022*

Inti Flynn reser till Skottland med sin tvillingsyster Aggie och ett team av biologer för att försöka återinföra vargar i de avlägsna högländerna. Hennes förhoppning är inte bara att rädda det döende landskapet utan också Aggie, som lider svårt efter den fruktansvärda incident som drev systrarna att lämna sitt hem i Alaska.

När försöket med vargarna visar sig lyckat kan Inti äntligen slappna av. Men det dröjer inte länge förrän allting vänds upp och ner. En av lokalborna hittas död och Inti vet att alla kommer att skylla på vargarna. Själv vägrar hon tro att vargarna ligger bakom attacken och för att skydda dem tar hon ett ödesdigert beslut. Men om det inte var vargarna som dödade mannen, vem var det då?

När vargarna kom är en pulshöjande, hjärtskärande vacker och fullständigt oförglömlig roman. Författaren har tidigare skrivit den internationella bästsäljaren Den sista migrationen.

"Jag var helt uppslukad av den här boken."
Johanna Lundin, SVT Go'kväll
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När vargarna kom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vargar och människor int så olika
  Blanca (Stockholm), 5 september 2023

  Jag läser boken just nu, fascinerande aktuellt. En njutning att läsa sig igenom sidorna och som en thriller håller en fångad om hur ska den sluta.
  Varje person en historia!
  Läsvärd!!!

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 augusti 2022

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, När vargarna kom, är den australiensiska författaren Charlotte McConaghys andra bok för vuxna. Hon har tidigare skrivit boken Den sista migrationen, som jag inte har läst, plus några ungdomsböcker, som jag inte heller har läst. Men jag ska definitivt läsa flera böcker av henne framöver, eftersom jag tyckte så mycket om den här. Den här boken är en lite annorlunda bok, som är både välskriven, spännande, engagerande, och gripande. Och jag kan varmt rekommendera den.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Charlotte McConaghy