Bokälskare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (434.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Dorsin
Utgivningsdatum
2022-07-22
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789189306486

Bokälskare Ljudbok

(68 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-22

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ny roman av bästsäljande feelgoodförfattaren Emily Henry!

En sommar. Två rivaler. En vändning de inte hade väntat sig ...

Hela Nora Stephens liv består av böcker. Som litterär agent i New York gör hon allt för sina författare, men också för sin älskade lillasyster Libby. Så när Libby ber Nora följa med till den idylliska småstaden Sunshine Falls i North Carolina ställer hon upp, om än motvilligt. Planen är att de ska ha en avkopplande systersemester tillsammans, samtidigt som Libby i hemlighet hoppas att Nora ska bli hjälte i sitt eget liv och inte bara i andras. Men i stället för picknickar i mysiga gläntor och heta möten med någon sexig skogshuggare eller snygg landsortsläkare, springer Nora ideligen på Charlie Lastra, en butter förläggare som också kommer från New York. Det skulle kanske ha kunnat bli gulligt och romantiskt, om det inte vore för det faktum att Nora och Charlie redan har träffats massor av gånger hemma i stan, och det har aldrig varit det minsta gulligt ...

Emily Henry har på kort tid blivit en av världens mest populära feelgoodförfattare. Hon har tidigare skrivit romanerna Strandläsning och Sommarmöten.

"Emily Henry gör en aldrig besviken. Det här kan vara hennes bästa hittills."
Taylor Jenkins Reid
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bokälskare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Långrandig
  -, 21 augusti 2022

  Får 2 poäng.

 2. En bok för bokälskare, skriven av en bokälskare.
  -, 14 augusti 2022

  Hjärtevärmande bok som utgår från fiender till älskande. Genom att driva lite med rom-com genren, med sin humor och romans är det lätt att bli förälskad i de karismatiska karaktärerna som har så mycket karaktär. Emily Henry är en författare som bara blir bättre och bättre med varje bok. Önskar verkligen att jag kunde få läsa om boken som att de var för första gången.

 3. Bra bok
  Jenny, 14 augusti 2022

  Mkt bra bok. Testar en till direkt med samma författare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Emily Henry