Solglimtar bland molnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
St Felix (del 4)
Inläsare
Hedvig Lagerkvist
Utgivningsdatum
2023-04-21
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Sofia Ejheden
ISBN
9789189306806

Solglimtar bland molnen Ljudbok

(70 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-21

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ny fristående del i Ali McNamaras omåttligt populära serie om St Felix!

Meteorologen Sky tycker inte om överraskningar. Efter en längre tids sjukskrivning tar hon ett enkelt uppdrag på en ö utanför kuststaden St Felix i Cornwall. Där ska hon bevaka vädret efter att det inkommit en rad märkliga väderrapporter. Även om Sky egentligen är alldeles för överkvalificerad för jobbet ser hon fram emot att äntligen få börja arbeta igen. Vad hon inte har räknat med är att hon också måste samarbeta med Sonny Samuels - en självsäker och pladdrig väderpresentatör som knappt kan skilja på en storm och en tsunami.

Men snart inser Sky att det faktiskt är något skumt som pågår i St Felix. Och inte bara när det kommer till vädret. Med hjälp av Sonny och Walter, en äldre amatörmeteorolog som har sina egna metoder, försöker Sky lösa mysteriet. Samtidigt måste hon hålla sin dolda sjukdom i schack och när de närmar sig gåtans lösning tvingas Sky ifrågasätta allt hon trodde att hon visste om vädret, sig själv ... och Sonny.

Ali McNamara är en av Storbritanniens mest älskade feelgoodförfattare och hennes böcker har sålts i hundratusentals exemplar. Hon skriver böcker fulla av värme, ljuvliga miljöer och människor som är lätta att tycka om. Böcker som får en att må bra. Solglimtar bland molnen är fjärde delen i serien, men alla delar kan läsas fristående.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Solglimtar bland molnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tråkig
  -, 7 november 2023

  Författaren fastnade i att beskriva huvudpersonens sjukdom och hastade ihop en icke trovärdig kärleksrelation i slutändan.

 2. Spännande
  Ellie, 19 oktober 2023

  Riktigt bra och lättsam, svårt att slita sig från boken.

 3. Oerhört dåligt
  -, 5 maj 2023

  Jag tycker att boken var tråkigt precis som väder i Sant Felix.

 4. Kanske för tonåringar
  -, 26 april 2023

  Tråkig. Det finns ingen karaktär som man blir intresserad av och vill veta hur det går. Slutet är bedrövligt. Verkligen bedrövligt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ali McNamara