Dissonans  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2022-08-23
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318496

Dissonans Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-23

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Journalisten Marita Ek lämnar Stockholm för en tjänst på lokaltidningen i småländska Eksjö. En nystart efter skilsmässan, har hon valt att kalla det. Ingen, inte ens närmaste vännen Cissi, känner till den egentliga anledningen till att hon vill lägga många mil mellan sig själv och exmaken. Men det som Marita tror ska bli en lugn tillvaro på en sömnig landsortstidning visar sig bli allt annat än just det. En äldre mans försvinnande och en ung pojkes tragiska öde drar in henne i en räcka av händelser där hon arbetar parallellt med polisen i sökandet efter svar.

Bim Wikström deckardebuterar med Dissonans, en berättelse om hur en människas fanatiska strävan efter fulländning kan bli en annan människas tragiska slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dissonans . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dissonans
    -, 3 september 2022

    Boken var välskriven, men tyvärr förstörde uppläsaren helt upplevelsen med sin forcerade läsning som genomgående innehöll betoningsfel.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bim Wikström