Brukshundsmorden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hundföraren (del 2)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-01-04
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318649
Brukshundsmorden (ljudbok)

Brukshundsmorden Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-01-04

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark, fast i ett tidigt sjuttiotalsmode och för tillfället ovän med sitt icke fungerande duschmunstycke, står vid en dumpad lastbil på en skogsväg utanför Norrköping. Fordonet har använts för att smuggla hundar. Ett rutinuppdrag som snart övergår till en mordutredning. I en av de små burarna ligger ett avslitet, avskuret eller avbitet människoöra. Spåren leder honom vidare till kennelägaren Rebecka Voland ...

Samtidigt närvarar den tjuvaktiga författarinnan Amina Almroth, Edvards flickvän och god vän med sitt duschmunstycke, vid begravningen av miljardären Philip Voland i sin hemstad i Bergslagen. Men när polisen börjar misstänka att hans död inte hade en naturlig orsak inser både Amina och Edvard att släkten Volands inblandning i båda händelserna måste vara mer än ett sammanträffande.

Erik Thulin har skrivit ett femtontal böcker, bland annat succéserien "Jordbunden". "Brukshundsmorden" är en tempofylld polisthriller och den fristående uppföljaren till "Den tjuvaktiga författarinnan".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brukshundsmorden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Språket?
    - (Lidingö), 18 januari 2023

    Fylld av dåligt språk men som uppläsaren lyckas rädda.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erik Thulin