Götgatsbacken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
En äkta snut (del 1)
Utgivningsdatum
2023-05-15
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318939
Götgatsbacken (e-bok)

Götgatsbacken E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-05-15

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En bomb exploderar under småtimmarna på kändisrestaurangen Judas Lykta i Götgatsbacken. När en av delägarna hittas död bredvid champagnekylen spekulerar kvällspressen i "Terrordåd". Polisens utredare håller sig till brottsrubriceringen "Mord". Men vad är motivet? Har restaurangens ägare iscensatt ett väl utvecklat försäkringsbedrägeri? Eller är det utpressning? Kanske en hämnd riktad mot den överlevande grundaren för hans gränslösa livsstil? Samtidigt som polisens specialister driver sin utredning får Jon Smeds, polisman i yttre tjänst, en helt annan bild från sitt perspektiv bland uteliggare, smågangsters och flanörer. Tillsammans med sin handlingskraftiga och kvicktänkta kollega Emma Modig, kan han inte låta bli att nysta i de trådar som alltför lätt tappas bort i en traditionell utredningsapparat.

Götgatsbacken är första delen i deckarserie av Adolphson och Öberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Götgatsbacken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning från start
    CMHW (Stockholm), 13 juni 2023

    Både spännande och med ett stråk av humor i det mörka. Nu vill jag bara veta vad som kommer att hända i nästa bok. För den måste bara skrivas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna