Öppenhet och tillitsspiralen : utveckling på riktigt (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2021-09-08
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
210 x 134 x 17 mm
Vikt
370 g
SAB
Qbab,Dokaa
ISBN
9789189323209

Öppenhet och tillitsspiralen : utveckling på riktigt

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-09-08
299
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det händer alltför ofta att vi inte har en tillräcklig nivå av öppenhet och tillit för att effektivt kunna hantera de komplexa uppgifterna vi ofta ställs inför. I boken beskrivs hur du kan utveckla och fördjupa dina relationer både i din privata vardag och i arbetet i syfte att skapa högpresterande grupper och organisationer som leder till både ökad produktivitet och förbättrad hälsa. Boken ger dig möjligheter att använda den outnyttjade spiraleffekten för att skapa en tillitsfull och hälsosam grupp och organisation.

Boken innehåller många handfasta modeller, verktyg, och övningar för att både etablera tillit, komma till rätta med bristande tillit samt öka tilliten i syfte att effektivisera både din vardag och verksamhet. Du lär dig hur du bygger ökad tillit för att utveckla samspelet och ledarskapet i grupper samt hur du kan skapa en kultur som präglas av öppenhet, ärlighet, gemenskap och helhetssyn. Den visar hur du kan uppnå en verklig utveckling där verksamheten förändras på riktigt och inte bara på ytan.

En av författarna, Anders Wendelheim är skaparen av Öppenhets- och Tillitsspiralen och boken bygger på båda författarnas egna mångåriga erfarenheter, både som forskare, organisationskonsulter och chefer. Dr Anders Wendelheim är doktor i psykologi. Han har en bakgrund som professor och forskare vid Psykologiska institutionen på Stockholms universitet. Han är grundare av Core Consulting Group och han har i närmare 35 år hjälpt organisationer med chefs-/ ledar- och organisationsutveckling. De senaste åren har han arbetat som konsult med organisationsövergripande förändringsprojekt och ledningsfunktionsutveckling.

Kerstin Rodell Lundgren är civilingenjör i Kemi från KTH och har arbetat inom industrin som chef och ledare i 26 år. Kerstin har arbetat inom läkemedel, stål, skog och energisektorn och har även periodvis kombinerat sitt chefs- och ledarskap med att hjälpa organisationer med chefs-/ ledar- och organisationsutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Öppenhet och tillitsspiralen : utveckling på riktigt
  2. +
  3. Att skapa effektiva team : en handledning för ledning och medlemmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att skapa effektiva team : en handledning för l... av Susan A Wheelan, Christian Jacobsson, Maria Åkerlund (häftad).

Köp båda 2 för 778 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »