Jag och min skugga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2022-04-20
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
216 x 140 x 30 mm
Vikt
540 g
SAB
Ikz Bergman, Anna
ISBN
9789189323445
Jag och min skugga (inbunden)

Jag och min skugga

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-04-20
209
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag lämnar dig och barnen, skrek han. Och med det lämnar Ingmar Bergman sin hustru Ellen och deras barn. Anna Bergman hamnar under en tid på ett barnhem tills hon räddas av mormor Inger.

Anna Bergmans uppväxt kantas av dramatiska upplevelser och hon beskriver sin längtan bort från hemmet som var fyllt av hemligheter och ilska. När hon får chansen att åka på en språkresa till England blir det startskottet på något nytt. Hon förälskar sig i landet som så småningom blir hennes nya hemland. Här tar en osannolik karriär sin början. Anna har the look och begåvning. Modelljobb leder in i filmbranschen och Bergmans dotter syns nu flitigt på filmduken.

I sin självbiografi skildrar Anna sitt brokiga liv med humor och värme som få. Naket och öppet berättar hon om sin relation till pappa Ingmar som till en början var mycket ansträngd. Mot slutet av hans liv når de ändå en slags försoning. Och de får ett fint samarbete under inspelningen av Fanny & Alexander. Med en stark gudstro och ett jävlar anamma har hon gått genom livet med högburet huvud och gjort allt och lite till.

Översättning och bearbetning, Mikaela Hincks.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag och min skugga
  2. +
  3. Statsministermordet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Statsministermordet av Hans-Gunnar Axberger (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag och min skugga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Biografi
    Anita Svensson, 6 maj 2022

    Intressant biografi om Anna Bergmans vuxenliv i London och hur tillvaron kan gestalta sig för en kvinna född på slutet av 1940-talet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Bergman